معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
باز هم باید همین کارو کرد؟
منظور شما اینه که چون دامنه من برای اولین بار میخواد دی ان اس بشه خودش باید اینکارو کرد؟
آخه من از جایی هاست خریدم و طرف به من فقط دوتا ns داد و آی پی نداد ( خارج از بحث )
اما اینی که من دارم میگم اینه که خودم میخوام یه ns دهنده باشم برای همین باید آی پی بذارم درسته؟
فرض بر اینکه همه چیز اوکی شد اون وقت منم میتونم مثل فروشنده های هاست فقط ns بدم؟ که بخوام به کسی ns هایی که ساختمو بدم دیگه نیاز به دادن آی پی سرور نیست. درسته؟
ویرایش توسط Daniel4u : January 13th, 2013 در ساعت 02:19
سوالاتتون خیلی کلیشه ای هست و هر کدوم رو بالا بهش جواب داده شده و شما برای چندمین بار می پرسید
این که ای پی واجب باشه خیر واجب نیست اما بودنش خوبه اگه ان اش هم بهت داد خواستی ایپی بزنی + ان اس از ان است پینگ بگیر بزن
برای بار اول و دوم و سوم فرقی نداذه
یعمی چی ان اس دهنده باشم؟ان اس در کل یک A record هست که به یک دامنه زده میشه و میتواند بی نهایت و با نام های مختلف باشه
بله شما هعم اگر فقط ان اس بدهید هیچ مشکلی پیش نمیاد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ببینید دامین با هر پسوندی که باشه فرقی نداره. اگر ns شما واسه دامین خودتون هست باید ip سرور رو بنویسید.
اگر ns ها از دامین دیگه ای هست و شما از جایی هاست گرفتید نیاز به دادن آی پی اون سرور نیست.
یه مثال می زنم.
شما دامینی به نام Daniel4u.ir دارید
اگر از سایت domain.com هاست بخرید و به شما ns1.domain.comبدن نیازی به آی پی ندارید.
اما اگر سرور واسه خودتون باشه و dns سرور نصب کنید و A record به اسم دامین خودتون باشه (ns1.Daniel4u.ir) باید ip رو هم وارد کنید.
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
آقا گرفتم چی شد
خیلی خیلی خیلی ممنونم
همینو میخواستم بفهمم که با توضیحات کامل شما فهمیدم
واقعا ممنونم و خیلی هم خوشحال شدم
اگه در مورد ایجاد ساب دامین هم یه روزی مطلبی پیدا کردین آموزش بدین برای سرور مجازی ویندوز
بار هم از جناب آقای عیسی لو و از شما آقا احسان ممنونم که جواب سوالات رو دادین
مخصوصا این جواب آخری شما خوب منو متوجه کرد![]()
ویرایش توسط Daniel4u : January 13th, 2013 در ساعت 11:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)