-
July 25th, 2012, 22:23
عضو انجمن
پاسخ : کسی شخصی به اسم امیرحسین ضرابی میشناسه؟
این همونیه که iran.sc رو می خواست 200 به یکی بفروشه و 50 تومان هم پیش ازش گرفته بود .. :|
-
-
July 25th, 2012 22:23
# ADS
-
July 25th, 2012, 22:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shafiei7
من چند سال پیش به برادرش صحبت کردم میگفت به من ربطی نداره برید شکایت خودت ازش
خب راست میگه منم بودم همینو میگفتم این انقدر گند زده که خونوادش هم از دستش عاصیند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
July 25th, 2012, 22:40
اگر این انرژی تو تاپیک زدن رو میزاشتید شکایت میکردید تا حالا گرفته بودیدش!
-
تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 22:40

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
خب راست میگه منم بودم همینو میگفتم این انقدر گند زده که خونوادش هم از دستش عاصیند
خانوادش اگر میخواستن دستگیر بشه آدرس میدادن تا با مامور بریم در خونش. اونا هم همدستن وقتی هیچ اطلاعاتی نمیدن از محلش و همکاری نمیکنن
-
-
July 25th, 2012, 22:42

نوشته اصلی توسط
shafiei7
خانوادش اگر میخواستن دستگیر بشه آدرس میدادن تا با مامور بریم در خونش. اونا هم همدستن وقتی هیچ اطلاعاتی نمیدن از محلش و همکاری نمیکنن
شما خودتو بزار جای خانوادش ، شما بودی آدرس میدادی؟ فراری باشه بهتر از ابروریزی رفتن به زندانه
-
-
July 25th, 2012, 22:46

نوشته اصلی توسط
itjavani
شما خودتو بزار جای خانوادش ، شما بودی آدرس میدادی؟ فراری باشه بهتر از ابروریزی رفتن به زندانه
من جای خانوادش بودم اقدام قانونی میکردم بدون سر و صدا که عابرو ریزی هم نشه؛ حسابهاش مسدود میکردم و پولهای داخلش رو برگشت میدادم به مال باخته ها
-
-
July 25th, 2012, 22:51
متاسفانه چون آدرسی الان ازش نیست نمیشه کشوندش دادگاه باید اول آدرسی گیر بیاریم ازش
بعضی از دوستان فکر کردن تو ایران پلیس سر سوزنی کمک میکنه نه آقا میگه گیرش بیار من میام دستگیرش میکنم باورتون نمیشه؟ برید کلانتری ی بر ببینید
همین کارا رو کردن بی شرفی مثل این آدم راس راس میچرخه
-
-
July 25th, 2012, 23:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
!@$#)_+%^"<*&%^$
متاسفانه چون آدرسی الان ازش نیست نمیشه کشوندش دادگاه باید اول آدرسی گیر بیاریم ازش
بعضی از دوستان فکر کردن تو ایران پلیس سر سوزنی کمک میکنه نه آقا میگه گیرش بیار من میام دستگیرش میکنم باورتون نمیشه؟ برید کلانتری ی بر ببینید
همین کارا رو کردن بی شرفی مثل این آدم راس راس میچرخه
ببین عزیزم من این دومین پستمه توی این تایپیک و واقعا" اصلا" نمیخوام حرفی بزنم
بنده آخر ال 89 با یکی از همین دوستان کلاه بردار نتی 500 هزار مارو بالا کشید ولی در عرض 20 روز گیرش اوردم
شما میخوای با یه ایدی یا با یک شماره تلفن خودت پیداش کنی نه عزیز
شما یه شکایت بر علیه ایشون مینویسی بعد میبری پاسگاه اینقد هم میای و میری که جوابتو بدن از طریق شماره حساب پیداش میکنن اگرم هم پیداش نکن در صورتی که هویت جعلی داشته باشه ایندفه خود دولت دنبالش میفته که پیداش کنه
شما با دادن شماره حساب ایشون میتونی در عرض یک ماه یا 40 روز پیداش کنی
خواهشا" نگید نمیشه چون انجام دادم بنده و شد
-
-
July 25th, 2012, 23:09
عضو جدید
آقا بذار سر مسئله رو به هم بیاریم
صحبت کردن اینجا هیچ چیزو حل نمیکنه این بابا اسمش مشخصه قوانین هم با این بابا برخورد میکنه و تا پرونده براش تشکیل نشه نه حرف های ما میتونه کاری کنه نه آگاهی و این بابا هر روز قربانی بیشتری رو به دام خودش میندازه .
پس چندتا مالباخته با مدارکشون باید برن آگاهی استان یه پرونده براش تشکیل بدن کلا 5 روز زمان نمیبره این بابا کلاه برداره مجبوره بره و فراری بشه و دوم اطلاع رسانی بشه همه جا که این بابا کلاه برداره من یادمه از زمانی که توی نت اومدم اسم اینو شنیدم شک نکنید سابقه دار هم شاید باشه.
به هر حال این دو مورد هست اگر هم این دو مورد رو میدونید به نظرم دیگه تاپیک رو ادامه ندید بهتره.
خوددانید
-
-
July 25th, 2012, 23:16

نوشته اصلی توسط
babelirani
ببین عزیزم من این دومین پستمه توی این تایپیک و واقعا" اصلا" نمیخوام حرفی بزنم
بنده آخر ال 89 با یکی از همین دوستان کلاه بردار نتی 500 هزار مارو بالا کشید ولی در عرض 20 روز گیرش اوردم
شما میخوای با یه ایدی یا با یک شماره تلفن خودت پیداش کنی نه عزیز
شما یه شکایت بر علیه ایشون مینویسی بعد میبری پاسگاه اینقد هم میای و میری که جوابتو بدن از طریق شماره حساب پیداش میکنن اگرم هم پیداش نکن در صورتی که هویت جعلی داشته باشه ایندفه خود دولت دنبالش میفته که پیداش کنه
شما با دادن شماره حساب ایشون میتونی در عرض یک ماه یا 40 روز پیداش کنی
خواهشا" نگید نمیشه چون انجام دادم بنده و شد
من ای پی این آقا رو دارم ای اس پی ای که این ای پی در اون ساعت خاص ازش استفاده شده رو هم میشناسم ترجیح میدم برم اونجا و ی شیتیلی بدم تا یکی اونجا قبول کنه شماره تماس و آدرس اون کسی که از ای پی داشته استفاده میکرده رو بده من این سریع تری راهه
آقا من پولمو اصلا نمیخام من میخام ادبش کنم به روش خودم
-