نوشته اصلی توسط shafiei7 من چند سال پیش به برادرش صحبت کردم میگفت به من ربطی نداره برید شکایت خودت ازش خب راست میگه منم بودم همینو میگفتم این انقدر گند زده که خونوادش هم از دستش عاصیند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
نوشته اصلی توسط behrooz_iri خب راست میگه منم بودم همینو میگفتم این انقدر گند زده که خونوادش هم از دستش عاصیند خانوادش اگر میخواستن دستگیر بشه آدرس میدادن تا با مامور بریم در خونش. اونا هم همدستن وقتی هیچ اطلاعاتی نمیدن از محلش و همکاری نمیکنن
نوشته اصلی توسط shafiei7 خانوادش اگر میخواستن دستگیر بشه آدرس میدادن تا با مامور بریم در خونش. اونا هم همدستن وقتی هیچ اطلاعاتی نمیدن از محلش و همکاری نمیکنن شما خودتو بزار جای خانوادش ، شما بودی آدرس میدادی؟ فراری باشه بهتر از ابروریزی رفتن به زندانه
نوین سرور | هاست ایران | سرور مجازی ایران
نوشته اصلی توسط itjavani شما خودتو بزار جای خانوادش ، شما بودی آدرس میدادی؟ فراری باشه بهتر از ابروریزی رفتن به زندانه من جای خانوادش بودم اقدام قانونی میکردم بدون سر و صدا که عابرو ریزی هم نشه؛ حسابهاش مسدود میکردم و پولهای داخلش رو برگشت میدادم به مال باخته ها
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن