صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 126

موضوع: باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني

عضو انجمن webdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    128 پست

پیش فرض پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني

نقل قول نوشته اصلی توسط vendor نمایش پست ها
    آخه مگه کسی به شما گفته از p30vel اسکریپت دانلود کنید؟این جمعی که اینجا دارن قانون قانون میکنن خواهشا اصلا به p30vel و gigscript سر نزنن. اصلا کسی شما رو مجبور نکرده.
    با تشکر
    لازم به توصيه شما نيست، چون خيلی وقته ديگه اصلا اين كار رو نميكنم. شما چرا حقيقت بهتون بر ميخوره؟

2. تعداد تشکر ها ازwebdata به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

آخه مگه کسی به شما گفته از p30vel اسکریپت دانلود کنید؟این جمعی که اینجا دارن قانون قانون میکنن خواهشا اصلا به p30vel و gigscript سر نزنن. اصلا کسی شما رو مجبور نکرده.
    با تشکر
    مگه شلوارته که میگی خصوصی هست ؟ پسر خوب سایت باز هست و جهانی.شما دانلود نکن شما دانلود کن شد حرف؟ مطمعن باش اگر ایراد نداشت کسی به شما حرفی نمیزد. خوب میشه بفرمایید از کجا بدونیم نباید از سایت شما دانلود کنیم؟ تابلویی چیزی زدید؟ تا وقتی دانلود نکنیم و تجربه نکنیم که خوب دیگه حرفی برای گفتن و شکایت نیست.یکبار دانلود کردیم به ... خوردن افتادیم. سایت و .. همه رو به فنا دادیم.هک شدیم. ضرر خوردیم.مشخصه دفعه دیگه کلاهمون هم بیفته دیگه بهش سر نمیزنیم. منتهی برای همین بار اول که ندونسته آمدیم این همه ضرر رو کی جبران میکنه؟ شما؟ اگر سایتت شخصی هست درش رو تخته کن بگو خصوصی!! اگر مطالبتون ایراد داره بنویس بالاش مسئولیت دانلود و.. با خودتون هست.. وقتی هیچی ننوشتی بعد آمدی میگی شما دانلود نکن؟ نه جان من تو رو خدا بزار بیایم سایتتون!!
    در مورد قوانین مگر شما قانون گزاری؟ اصلا قانون رو خوندی که آمدی میگی کسی کاری نمیتونه کنه؟ بیکار شدی قوانین جرایم رایانه ای رو بخون.نصیحت برادرانه میکنم چون خودم درگیرش بودم و اتفاقا 20 روز سایت ما فیل بود که دیشب موضوع حل شد.. به خاطر یکی دو تا اسکریپت خودت رو دردسر ننداز.

فصل سوم ـ سرقت و كلاهبرداری مرتبط با رايانه
    ماده12ـ هركس به طور غيرمجاز داده‌هاي متعلق به ديگري را بربايد، چنانچه عين داده‌ها در اختيار صاحب آن باشد، به جراي نقدي از يك ميليون (1.000.000) ريال تا بيست ميليون (20.000.000) ريال و در غير اين صورت به حبس از نود و يك روز تا يك سال يا جزاي نقدي از پنج ميليون (5.000.000) ريال تا بيست ميليون (20.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
    ماده13ـ هركس به طور غيرمجاز از سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي با ارتكاب اعمالي از قبيل وارد كردن، تغيير، محو، ايجاد يا متوقف كردن داده‌ها يا مختل كردن سامانه، وجه يا مـال يا منفعت يا خدمات يا امتيازات مالي براي خود يا ديگري تحصيل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از يك تا پنج سال يا جزاي نقدي از بيست ميليون (20.000.000) ريال تا يكصد ميليون (100.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

5. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

:دی شما دو تا قالپاق د ز د ها :دی اينقدر شهامت نداريد که با اسم واقعی خودتون و هويت شناخته شده کار کنيد.
    فقط بلديد تهديد کنيد :دی بکن آقا، شما روز قيامت رو فراموش کردی :دی
    بايد تک تک اين برنامه هایی که د ز د يدی رو بيای 2 3 برابرش رو پس بدی :دی

البته اون مال اون دنيا هستش در مورد اين دنيا هم قانون وجود داره که هر چی بيشتر دست و پا بزنی بيشتر تو گل فرو ميری!
    بهتره حرف نزنيد و تلاش اضافه هم نکنيد :دی x رو هک کن و y رو هک کن :دی ميدونی چی ميشه :دی ؟؟؟؟ دشمنات بيشتر ميشن و شکايت زودتر به نتيجه ميرسه!

با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

7. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    3 پست

آخه جناب دلتا شما دیگه چرا؟ آخه برادر من یعنی شما خوشتون میاد یکی مثل مهدی رحیمی بیاد اسکریپت رایگان خارجی که به رایگان هم فارسی شده رو با کمی تغییرات که خودت هم میتونی همون تغییرات رو رو اعمال کنی رو به قیمت گزافی بهت بفروشه؟ فکر نکنم همچین کاری بکنی. در ضمن زمنی که من اسکریپت و قالب های مارکت ساز رو در گیگ اسکریپت پابلیک کردم، هنوز این آقا مارکت سازش رو ثبت نکرده بود. در ثانی من خودم اینو واسه چند نفر نصب کردم و مشکلی هم پیش نیومده، شل هم نداره، تازه این اسکریپت یه اسکریپت متن باز هستش که طبق قانون GNU باید رایگان پخش بشه، نه اینکه یه نفر بیاد یه تغییر جزئی بده توش و به اسم خودش ثبت کنه. در ضمن مگه اونیکه آقایی که اومده این اسکریپت رو به اسم این آقای رحیمی ثبت کرده چیزی از اسکریپت حالیشه؟ نه به خدا حالیش نیست
    حالا خودت قضاوت کن کجای کار من غیر منطقی هستش
    احتمالا در آینده ای نه چندان دور یه نسخه جدید از مارکت ساز طلایی رو که حاصل ویرایش چنتا از برو بکس p30vel هستش رو منتشر کنیم که هیچ ربطی به مارکت ساز و سایتش نداره چون کاملا سفارشی شده توسط خودمون خواهد بود و به رایگان هم منتشر میکنیم تا بلکه این جماعت از همه چیز بی خبر نرن گیر این کلاه برداران اینترنتی بیوفتن. خودت که بهتر میدونی 90% فروشگاه ساز هایی که در اینترنت بفروش میرسن نسخه ویرایش شده ای از shop script pro هستش که هر کدوم از این سایت ها دارن به اسم خودشون میفروشن. قبلا یه پستی زده بودم تو گیگ اسکریپت که این سایت ها رو معرفی کنید، که دریایی از فحش و ناسزا، ایمیل،پی ام،تلفن و sms به سوی من روانه شد که چرا داری میگی. خدا شاهده چندین بار تو اینترنت مشاهده کردم که همین مارکت ساز طلایی پابلیک شده در اینترنت به قیمت های مختلف بفروش میرسه. همین فامارکت رو چندین جا دیدم که که با عوض کردن اسمش دارن میفروشن.
    بازم بگین این حرف ها دروغه.
    البته همه میدونن که کار p30vel عیاری هستش ولی همیشه بهمون میگن dozd
    ولی dozdan شریفی که دارن همین اسکریپت ها منتشر شده یا منتشر نشده رو میفروشن، شدن شرکت
    میدوننین که همه این حرف ها واقعیت هستش چه قبول کنید چه نکنید
    این ها رو گفتم و دیگه هم تکرار نمیکنم، چون این آخرین پستم تو این انجمن هستش و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.یا حق
    با تشکر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    42 پست

24 پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني

نقل قول نوشته اصلی توسط webdata نمایش پست ها
    لازم به توصيه شما نيست، چون خيلی وقته ديگه اصلا اين كار رو نميكنم. شما چرا حقيقت بهتون بر ميخوره؟

بله میدونم فکر کنم اسپانسر سایت *** شدن بهتره .

برو کوچولو نذار بگم که غیر مستقیم دانلود می کنی همون سایتی که شما اسپانسر هستید اونها از ما می ***ن با نام خودشون می زنن.

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

آخه جناب دلتا شما دیگه چرا؟ آخه برادر من یعنی شما خوشتون میاد یکی مثل مهدی رحیمی بیاد اسکریپت رایگان خارجی که به رایگان هم فارسی شده رو با کمی تغییرات که خودت هم میتونی همون تغییرات رو رو اعمال کنی رو به قیمت گزافی بهت بفروشه؟ فکر نکنم همچین کاری بکنی. در ضمن زمنی که من اسکریپت و قالب های مارکت ساز رو در گیگ اسکریپت پابلیک کردم، هنوز این آقا مارکت سازش رو ثبت نکرده بود. در ثانی من خودم اینو واسه چند نفر نصب کردم و مشکلی هم پیش نیومده، شل هم نداره، تازه این اسکریپت یه اسکریپت متن باز هستش که طبق قانون GNU باید رایگان پخش بشه، نه اینکه یه نفر بیاد یه تغییر جزئی بده توش و به اسم خودش ثبت کنه. در ضمن مگه اونیکه آقایی که اومده این اسکریپت رو به اسم این آقای رحیمی ثبت کرده چیزی از اسکریپت حالیشه؟ نه به خدا حالیش نیست
    حالا خودت قضاوت کن کجای کار من غیر منطقی هستش
    احتمالا در آینده ای نه چندان دور یه نسخه جدید از مارکت ساز طلایی رو که حاصل ویرایش چنتا از برو بکس p30vel هستش رو منتشر کنیم که هیچ ربطی به مارکت ساز و سایتش نداره چون کاملا سفارشی شده توسط خودمون خواهد بود و به رایگان هم منتشر میکنیم تا بلکه این جماعت از همه چیز بی خبر نرن گیر این کلاه برداران اینترنتی بیوفتن. خودت که بهتر میدونی 90% فروشگاه ساز هایی که در اینترنت بفروش میرسن نسخه ویرایش شده ای از shop script pro هستش که هر کدوم از این سایت ها دارن به اسم خودشون میفروشن. قبلا یه پستی زده بودم تو گیگ اسکریپت که این سایت ها رو معرفی کنید، که دریایی از فحش و ناسزا، ایمیل،پی ام،تلفن و sms به سوی من روانه شد که چرا داری میگی. خدا شاهده چندین بار تو اینترنت مشاهده کردم که همین مارکت ساز طلایی پابلیک شده در اینترنت به قیمت های مختلف بفروش میرسه. همین فامارکت رو چندین جا دیدم که که با عوض کردن اسمش دارن میفروشن.
    بازم بگین این حرف ها دروغه.
    البته همه میدونن که کار p30vel عیاری هستش ولی همیشه بهمون میگن dozd
    ولی dozdan شریفی که دارن همین اسکریپت ها منتشر شده یا منتشر نشده رو میفروشن، شدن شرکت
    میدوننین که همه این حرف ها واقعیت هستش چه قبول کنید چه نکنید
    این ها رو گفتم و دیگه هم تکرار نمیکنم، چون این آخرین پستم تو این انجمن هستش و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.یا حق
    با تشکر
    بيزنس مدل شما مشخصه :دی
    شما يکسری اسکريپت باگ دار رو تو p30vel منتشر ميکنيد و تو هر کدوم يکی دو تا شل ميزاريد.
    بعد مياين به مدير سرور x يا مدير سرور y ميگيد آقا سرورت باگ داره يا بايد ماهی اينقدر تومان بهمون پول بدی يا هک ميشی :دی
    چون رو هر سروری حداقل 2 3 تا از اسکريپت های منتشر شده توسط شما نصب شده.
    اون مدير سرور بدبخت هم هر روز هک ميشه (چون پول نداره به شما بده) و شما هر روز مدعی تر ميشيد :دی

شما در راه رضای خدا اسکريپت منتشر نميکنيد، در راه پر کردن جيب خودتون از د ز د ی و هک کار ميکنيد.

راه حل مقابله با شما هم اين هستش که هيچ مدير سروری اجازه نده رو سرورش اسکريپت نال شده نصب بشه.

با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

11. تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

راستش من برای صمد بین احترام قائل هستم چون زمانی عضو تیم ما بودند و مشغله کاریشون باعث شد از تیم برند.من از اسکریپت گزاشته شده کلی ضرر خوردم اما ازش گزشتم چون خودم سایت دارم میدونم مدیریت یعنی چی. دوستان هم از صمد بین نارحت نیستند چون تمام گناه ها گردن آن نیست بالاخره مدیران و کاربران دیگر هم هستند که فعالیت میکنند.ولی چه کنیم که قانون میگه هر اتفاقی بیفته مسئول شخص سایت مورد اتهام هست. خود من یک هفته ارشاد بودم به خاطر پست چند تا کاربر!!تازه رفع فیل هم شدیم.
    الان هم دوستان خواهش میکنم الکی هر کسی پست نده و شاکی نشه.. یکی هک شد و یکی شل آپلود کرد. یکی ویروس گرفت تو تمام سایتها هست. چه نرم افزاری چه اسکریپت..بالاخره هر سایتی شاکی و راضیانی داره.. با تهدید و ... هم خواهشن با هم حرف نزنید.تمام کسانی که اینجا هستند حرفه ای هستند..لطفا با هم به طور حرفه ای حرف بزنید..
    فقط کسانی که خسارت دیدند تو این تاپیک نظر بدند تا شلوغ نشه و مشکلشون حل بشه..بهتره کسانی که خسارت واقعی دیدند با هم حرف بزنند تا مشکلشون حل بشه.. شکایت و دادگاه همیشه راه حل آخر هست. بهتره اول منطقی بحث بشه بعد..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

13. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو جدید bestvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    123 پست

اگر منطقی باشه نه اینکه با گردن کلفتی برخورد کنیم در پیایان هم یه توجیه به ظاهر منطقی ارائه بدیم !!!!

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    راستش من برای صمد بین احترام قائل هستم چون زمانی عضو تیم ما بودند و مشغله کاریشون باعث شد از تیم برند.من از اسکریپت گزاشته شده کلی ضرر خوردم اما ازش گزشتم چون خودم سایت دارم میدونم مدیریت یعنی چی. دوستان هم از صمد بین نارحت نیستند چون تمام گناه ها گردن آن نیست بالاخره مدیران و کاربران دیگر هم هستند که فعالیت میکنند.ولی چه کنیم که قانون میگه هر اتفاقی بیفته مسئول شخص سایت مورد اتهام هست. خود من یک هفته ارشاد بودم به خاطر پست چند تا کاربر!!تازه رفع فیل هم شدیم.
    الان هم دوستان خواهش میکنم الکی هر کسی پست نده و شاکی نشه.. یکی هک شد و یکی شل آپلود کرد. یکی ویروس گرفت تو تمام سایتها هست. چه نرم افزاری چه اسکریپت..بالاخره هر سایتی شاکی و راضیانی داره.. با تهدید و ... هم خواهشن با هم حرف نزنید.تمام کسانی که اینجا هستند حرفه ای هستند..لطفا با هم به طور حرفه ای حرف بزنید..
    فقط کسانی که خسارت دیدند تو این تاپیک نظر بدند تا شلوغ نشه و مشکلشون حل بشه..بهتره کسانی که خسارت واقعی دیدند با هم حرف بزنند تا مشکلشون حل بشه.. شکایت و دادگاه همیشه راه حل آخر هست. بهتره اول منطقی بحث بشه بعد..
    کل این موضوع رو دارم دنبال می کنم
    این نظر من هست
    حرف زیبا رو شما زدی و من هم قبول دارم عین صحبت های شما رو
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

16. تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید

عضو جدید bestvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    123 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
    بابا وندور اینا رو ول کن اگه مخ داشتن که حرف مفت نمی زدن واسه چی با نادان بحث می کنی؟

می خوان برن باباشونو بیارن،اگه خواستین شکایت کنید از منم کنید چون سر تک تک شماها در میارم ، فعلا که گنده این جمع که غدغد الکی می کرد ببین تو هم مثل از حامد ساعتی نیستی که بزنم تو رو تو شوک بمونی ،فکر نکنی دارم تهدید می کنم من عمل می کنم حالا رو 3 روز وقتی که گفتم خوب فکر کن،اگه اومدی تو این جمع گفتی اشتباه کردم شاید یک کارایی کنم.

در مورد محسن داوری ایشون خودشون راضین چون دارن نسخه جدید می دن بیرون و اونی که حمایت می کنه ماییم.

اولا ! شما سه روز رو جایی اعلام نکردید !!!
    ثانیا ! خیلی ادعا دارید تشریف میاریم خدمتتون بزودی !!! فقط کمی صبر کنید و منتظر باشید !!! 5 شنبه داره نزدیک میشه ! بعد از اون کار شروع میشه و بعد از یک ماهیی خدمت کلیه عزیزان منطقی عرصه نرم افزاری Null !!!! خواهیم رسید ! بعد تشریف بیارید به سه روزتون فکر میکنیم بنده و دوستان !

از مافیایی مثل شما جز این انتظار نمیره ! اما مطمئن باشید حرکتی رو استارت زدید که دودش شاید تو چشم ما رفته باشه ولی ما که موندیم دیگه آبدیده ایم از مافیای جوجه ها هم ترسی نداریم چون اگه می ترسیدیم الان برنامه نویس لوکال بودم و برا چند تا شرکت کار میکردم و پولمو میگرفتم نه تو نت و با این اوضاع که حالا ایشون حق داره برناهه های ما رو نال کنه ولی ما حق نداریم اعتراض کنیم ! اینا جزء حقوقشونه ولی ما تهدید میشیم ! چون حق میگیم
    حالا دوستانی که تهدید کردنو بزودی تهدید هاشونو می بینیم ! ولی مواظب باشید و بدونید خودتون شروع کردید !

18. تعداد تشکر ها از bestvps به دلیل پست مفید

صفحه 10 از 13 نخستنخست ... 678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)