نوشته اصلی توسط
vendor
آخه جناب دلتا شما دیگه چرا؟ آخه برادر من یعنی شما خوشتون میاد یکی مثل مهدی رحیمی بیاد اسکریپت رایگان خارجی که به رایگان هم فارسی شده رو با کمی تغییرات که خودت هم میتونی همون تغییرات رو رو اعمال کنی رو به قیمت گزافی بهت بفروشه؟ فکر نکنم همچین کاری بکنی. در ضمن زمنی که من اسکریپت و قالب های مارکت ساز رو در گیگ اسکریپت پابلیک کردم، هنوز این آقا مارکت سازش رو ثبت نکرده بود. در ثانی من خودم اینو واسه چند نفر نصب کردم و مشکلی هم پیش نیومده، شل هم نداره، تازه این اسکریپت یه اسکریپت متن باز هستش که طبق قانون GNU باید رایگان پخش بشه، نه اینکه یه نفر بیاد یه تغییر جزئی بده توش و به اسم خودش ثبت کنه. در ضمن مگه اونیکه آقایی که اومده این اسکریپت رو به اسم این آقای رحیمی ثبت کرده چیزی از اسکریپت حالیشه؟ نه به خدا حالیش نیست
حالا خودت قضاوت کن کجای کار من غیر منطقی هستش
احتمالا در آینده ای نه چندان دور یه نسخه جدید از مارکت ساز طلایی رو که حاصل ویرایش چنتا از برو بکس p30vel هستش رو منتشر کنیم که هیچ ربطی به مارکت ساز و سایتش نداره چون کاملا سفارشی شده توسط خودمون خواهد بود و به رایگان هم منتشر میکنیم تا بلکه این جماعت از همه چیز بی خبر نرن گیر این کلاه برداران اینترنتی بیوفتن. خودت که بهتر میدونی 90% فروشگاه ساز هایی که در اینترنت بفروش میرسن نسخه ویرایش شده ای از shop script pro هستش که هر کدوم از این سایت ها دارن به اسم خودشون میفروشن. قبلا یه پستی زده بودم تو گیگ اسکریپت که این سایت ها رو معرفی کنید، که دریایی از فحش و ناسزا، ایمیل،پی ام،تلفن و sms به سوی من روانه شد که چرا داری میگی. خدا شاهده چندین بار تو اینترنت مشاهده کردم که همین مارکت ساز طلایی پابلیک شده در اینترنت به قیمت های مختلف بفروش میرسه. همین فامارکت رو چندین جا دیدم که که با عوض کردن اسمش دارن میفروشن.
بازم بگین این حرف ها دروغه.
البته همه میدونن که کار p30vel عیاری هستش ولی همیشه بهمون میگن dozd
ولی dozdan شریفی که دارن همین اسکریپت ها منتشر شده یا منتشر نشده رو میفروشن، شدن شرکت
میدوننین که همه این حرف ها واقعیت هستش چه قبول کنید چه نکنید
این ها رو گفتم و دیگه هم تکرار نمیکنم، چون این آخرین پستم تو این انجمن هستش و قضاوت رو به عهده خودتون میزارم.یا حق
با تشکر