مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
با سلام
یه هاست از ایشون گرفتم.از ادب و احترام و به موقع پاسخگویی پشتیبانی ،خیلی تشکر می کنم.
یک مشکلی پیش اومد که بلافاصله با رسیگی جناب محمدی کامل حل شد.
امیدوارم خدمات و کیفیت سرویس ها به همین منوال ادامه پیدا کنه و ما سالها باهم همکاری داشته باشیم
یا علی
درد بلاش بخوره روسر ای وب هاست و میزبان سایت*** بدبختی دیر با ایشون و سرویساشون اشنا شدم خدایش حرف نداره هم پشتیبانی و هم کیفیت سرورهاشون
بازم اننخاب بعدی برای تهیه سرویس صدردصد ایران سرور خواهد بود موفق باشید همیشه
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
خواهش میکنم . مبارکتون باشه
موفق و پیروز باشید .
با سلام .
خواهش میکنم دوست عزیز ما فقط وظیفه مون رو انجام دادیم . قطعا به همین صورت خواهد بود
موفق باشید .
با سلام .
نظر لطف شما به تیم ایران سرور هستش دوست عزیز . امیدوارم که رضایت کاربران ایران سرور همیشگی باشد .
موفق باشید .
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
نه سایتشون بالا میاد نه سایت ما![]()
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
خواهش میکنم دوست گرامی . مشکلی وجود نداره
در خدمت شما هستیم .
موفق و پیروز باشید
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر[/QUOTE]
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :X انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)