خواهش میکنم دوست گرامی . مشکلی وجود نداره
در خدمت شما هستیم .
موفق و پیروز باشید
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
** خبر مهم ** نصب کلود لینوکس در تمام پنل های ایران سرور
در تمام پنل های ایران سرور سیستم کلود لینوکس نصب شده است . از پنل ارزان تا پنل پر بازدید دارای سیستم کلود لینوکس میباشند .
این امکان جهت رفاه بیشتر حال مشتریان عزیز ایران سرور انجام شده است . با این امکان کاربران خود قادر خواهند بود نسخه php را تغییر دهند و تابع ها و مد های php رو تغییر بدهند و همینطور مصرف رم و پردازنده خود را مشاهده فرمایند .
امیدوار هستیم این امکان برای کاربران ایران سرور مفید واقع باشد .
با تشکر[/QUOTE]
سلام ارمین جون مبارک هم استانی من :X انشالاه موفق و ساله کم مشکلی را برات ارزو میکنم بریکلا ماشالاه پست ها را خوندم با دقت دیدم خیلی خوب زحمت میکشی برای کارت و مشتریات با تشکر .
با درود و عرض ادب
از شما کاربر گرامی بینهایت ممنون هستم که نظرتون رو درباره تیم ایران سرور بیان فرودید .
امیدوارم رضایت شما از ما همیشگی و پایدار باشد و ما نیز در راه این امر میکوشیم .
با تشکر
با درود و احترام
ممنون هستم از شما خانم صیفی . همچنین شما دوست عزیز .
امیدوارم پیشرفت روز افزون در کارهای خودتون رو شاهد باشید .
با تشکر![]()
ویرایش توسط farmanrava : April 26th, 2015 در ساعت 23:20
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)