نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: آپ تایم نمایندگی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,992
    تشکر شده در
    2,087 پست

پیش فرض پاسخ : آپ تایم نمایندگی

من یه سوال دارم، وقتی شما نمایندگی هاستینگ(reseller) می‌گیرید، چقدر down بودن سرور تو یه روز معقول هست (مثلا چند ساعت؟) و اگه از اون حد گذشت باید طرف که بهتون نمایندگی داده چیکار کنه (جریمه، معذرت خواهی ....)؟
    والا وقتی شما میخرید باید 100% اپتایم باشه ولی دیگه به اون طرف بستگی داره به شما چندی بده
    وقتی زنگ می‌زنید طرف در حالتی که نمی‌دونه کی درست میشه چی باید بگه و اگه بگه نیم ساعت دیگه درست میشه و تا چند ساعت بعد درست نشه و شما هم به مشتری بگید نیم ساعت دیگه درست میشه بعد مشتری بعد از نیم ساعت این‌قدر زنگ بزنه که مجبور بشید موبایل‌تون رو خاموش کنید یا بهش دروغ بگید و نهایتا هم کلی پول مشتری رو پس بدین، تکلیف چیه؟ اصلا پول به جهنم این اعصاب شما که دچار فرسایش میشه رو چطوری باید جبران کرد؟ یه ماه زحمت میکشید چهار تا مشتری جمع می‌کنی، یه روزه میدن به باد!
    خوب شاید دیتا سنتر گفته نیم ساعت و بعد نیم ساعت درست نشده
    وقتی موقع ثبت نمایندگی در مورد آپ تایم سوال میکنی بهتون بگه ما چند تا سرور داریم و اگه یکیش مشکل پیدا کنه میره رو اون یکی و ... و بعد از یه هفته موقع down بودن بگه مشکل فلان سایت بوده همه سایت‌ها رو محدود کردیم و ... باید بهش چی گفت؟
    چرتی بیشتر نیست قیمت این مدل هاست دانشگاه ها هم از پسشون بر نمیاند چه برسه یه هاست فروش
    شما اگه هزینشو داریه یه سرور اختصاصی بگیر از همه این مشکلا راجت شو
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)