جسارتا معلومه پست هایی که ارسال میکنید به تاپیک ها همخوانی نداره که مدیران پاک میکنند پس شما هم قوانین سایت رو رعایت کنید مشکلی برای پست های شما پیش نمیاد!امیدوارم اینجا دیگه پست من رو پاک نکنند به بهانه اسپم و بحث خارج از موضوع!!!
نمیدونم چرا تا یه چیزی میشه همش همه میگن ما ایرانی ها! طوری صحبت میکنید که انگار چند ساله در کشور خارجی زندگی میکردید و با فرهنگ مردم اونور آشنایی کامل دارید!همه مشکلات ما ایرانی ها زمانی شروع شد که احساسات رو با همه چیز (تاکید می کنم همه چیز) بهم آمیختیم!
سرویس دهنده ای که برای 10 تومان معطل هستش و نمیتونه فاکتور سرور خودش رو پرداخت کنه بهتره سرویس دهیش رو جمع کنهبله ممکنه شرایط مشابه برای هر کسی پیش بیاد اما اون سرویس دهنده شما هم نمی تونه به دیتاسنترش بگه آقا امروز برف اومده سرور من رو نگهدار برفا آب شد میدم!
الان 4 روزه توی شمال کشور برف اومده یعنی اگر از 4 روز پیش برف اومده باشه الان سایت به حالت ساسپند دراومده و ربطی فعلا به ترمینت نداره که شما 13 روز رو میکشید وسط . سایت هم ممکنه یه سایت فروشگاهی باشه که یک ساعت بسته بودنش ضرر وارد کنهبعد فاکتورها همه خودکار صادر و اخطار داده میشه . از معمولا حداقل ۳ روز قبل سررسید شروع میشه تا ۳ روز بعد سر رسید اخطار ساسپند میده بعد یک هفته تا ۱۰ روز ترمینیت میشه! شما ۱۳ روز زیر برف نمونده بودید مسلما!
تاپیک استارتر رو میخوندید متوجه میشدید که قرار بر مرام گذاشتن همیشگی نبوده و نیستشما یا دوست تون ۱۳ روز وقت داشتید نتونستید برید تا سر کوچه ۱۰ تومن رو بدید اون سرویس دهنده چرا باید مایه بذاره سرویسی رو که براش پیش پیش هزینه کرده مرامی بده استفاده کنند؟