سرور اول خوب بود که مشکل تحریم سی پنل پیش اومد، بعدش گفتن منتقلتون میکنیم یه جای دیگه و منتقل کردن، بعد از یکی دو هفته تقریبا هر روز یکی دو ساعت مشکل دسترسی به سرور بود، IP مال ترکیه بود اما به من میگفتن تو کانادا هست(هنوز هم نمیدونم راست میگفتن یا نه)
کنترل پنل رو هم از سیپنل تغییر دادن به دایرکت ادمین که نصف مشتریها پرید!
خلاصه اینقدر غر زدم تا دوباره یه سرور از Iweb گرفتن و این شد سومی! این سومی هم یه مدت خوب بود اما بعد از یه مدت دوباره دچار مشکل شد بعضی وقتها Nameserver مشکل داشت(از ایران که میزدی میزد نیست اما با پروکسی که میرفتی میرفت تو سایت sedoparking.com) و بعضی وقتها هم کاملا down بود. این شد که یه روز بهشون گفتم که من هر چی زحمت میکشم مشتری جذب کنم شما میدید به باد! گفتن مشکلات سرور به خاطر فروش آزاد هاست هست و کاربران مشکل ایجاد میکنن، قرار شد یه سرور دیگه بگیرن و سایت های خودشون و من بره رو اون سرور و کاربرانی که سایتهای با مشکل دانلود زیاد و اسپم و اینچیزا داشتن رو همون سرور قبلی بمونن و به یه شرکت دیگه واگذار بشن
اما این کار انتقال به سرور جدید رو اینقدر طول دادن که دیگه کم مونده بود مشتری ها من رو بزنن! خلاصه بعد از حدود 4 روز به این نتیجه رسیدم که با اینا نمیشه سر کرد و رفتم سراغ یه شرکت دیگه. این شرکت جدید رو با کلی تحقیقات انتخاب کردم و پشتیبانی اولیهاشون هم خیلی خوب بود، ظرف چند ساعت سایت ها رو برام منتقل کردن و بعد هم مشکلاتی که بود یکی یکی رفع کردن، اما هنوز یه هفته نشده که امروز این مشکل پیش اومد. مشتریها هم به خاطر اون مشکل انتقال یه هفتهای تا چند دقیقه سایتشون باز نمیشه شروع میکنن با داد و بیداد، هر توضیحی هم که بدی فایده نداره.
البته من از رفتار هیچ کدوم از شرکتها ناراحت نیستم، به نظرم شرکت اول اطلاعات فنی لازم برای مدیریت سرور رو نداشت و نمیتونست به خوبی سرور رو مدیریت کنه (مثلا یه مشکلی رو که تو این شرکت جدید برام حل کردن، اونا میگفتن اصلا حل نمیشه!)
این شرکت جدید مدیر فنی و پشتیبانی نسبتا خوبی داره ولی الان به نظرم میرسه که نیرو کم داره و برای تعداد سایتی که رو سرور داره باید نیروهاش رو بیشتر کنه، البته هنوز دلیل مشکل امروز رو نتونستم ازشون بپرسم(تلفن رو جواب نمیدادن و سایتشون هم که downبود که برم تو قسمت پشتیبانی)، امیدوارم این آخرین بار باشه و مجبور نشم دوباره جابهجا بشم.
جالبه که این مشکلات همه تو هاست لینوکس بوده ، در مورد هاست ویندوز هنوز از اون شرکتی که اون اول سرویس گرفتم سرویس دارم و هیچ مشکلی هم نداشته و نداره.
ببخشید اگه طولانی شد، یه خورده حالت درد و دل پیدا کرد!