-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
January 21st, 2014, 17:43
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
والا اول تاپیک زدن فقط خود سرور مشکل داشته باشه حل می کنیم
من خواستم بخرم این جمله رو دیدم پشیمون شدم
متاسفانه متوجه منظورتون نشدم جناب !
-
-
January 24th, 2014, 22:54
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
سلام
کنسول VMware روی وی پی اس ها میدید ؟؟
که بشه باهاش Snapshot برگردوند یا خودمون OS نصب کنیم ؟
-
-
January 24th, 2014, 23:01

نوشته اصلی توسط
moe!n
سلام
کنسول VMware روی وی پی اس ها میدید ؟؟
که بشه باهاش Snapshot برگردوند یا خودمون OS نصب کنیم ؟
با سلام
متاسفانه با توجه به سوء استفاده هایی که به دلیل ارائه کنسول در گذشته شد کنسول ارائه نمیشود
اما اگر برای تعویض سیستم عامل نیاز داشتیدبه صورت ساعتی و موقت ارائه میشود
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2014, 11:04
کاربران و مشتریان عزیز در رابطه با ارائه سرویس ها از لوکیشن جدید نظر سنجی ایجاد شده ممنون میشیم اگر در این نظر سنجی شرکت کنید
-
-
January 27th, 2014, 11:34
سلام
من برای هاستینگ احتیاج دارم با رم 2 گیگابایت
لطفا
هزینه بک آپ روزانه روی یک سروی دیگر از بانک اطلاعاتی اکانت ها
هزینه دایرکت ادمین و سی پنل
طراح و برنامه نویس وب . php - Css
-
-
January 27th, 2014, 11:39

نوشته اصلی توسط
e_e2008
سلام
من برای هاستینگ احتیاج دارم با رم 2 گیگابایت
لطفا
هزینه بک آپ روزانه روی یک سروی دیگر از بانک اطلاعاتی اکانت ها
هزینه دایرکت ادمین و سی پنل
با سلام
بک اپ به صورت رایگان ارائه میشود.هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهیانه 20 هزار تومان.متاسفانه لایسنس سیپنل توسط ما ارائه نمیشود
ارادتمند
-
-
January 27th, 2014, 12:00
سرور های وی پی اس دارای بک آپ روزانه هست ؟
Telegram : amirho3in_gh_m
-
-
January 27th, 2014, 16:09

نوشته اصلی توسط
amirho3in
سرور های وی پی اس دارای بک آپ روزانه هست ؟
خیر عزیز.یک اپ گیری از سرویس ها به عهده خودتون هست
کاربران عزیزی که از ما سرویس دارند اطلاعیه جدید سایت رو لطفا مطالعه کنند
اخبار - پرشین وی دی اس
ارادتمند - افشار
-
-
January 27th, 2014, 21:57

نوشته اصلی توسط
Aqua141
اگر نمیتونید وی پی اس اماده کنید
لطفا مبلغ را بازگشت بزنید با تشکر

نوشته اصلی توسط
Aqua141
از ایشون یک سرور مجازی خریداری شد
دو ساعت نیم گذشته ولی هنوز سرور مجازی تحویل داده نشده خودشون گفتم نیم ساعته حداکثر یک ساعته آماده هستش

با احترام خدمت کاربر محترم بنده پشتیبان پرشین وی دی اس هستم مهندس داود بادپیما
دوست عزیز و برادر گرامی این درخواست شما این گونه پاسخ داده شد
Posted today at 20:52
اگر نمیتونید وی پی اس اماده کنید
لطفا مبلغ را بازگشت بزنید با تشکر
در پاسخ به شما با زمان مورد نظر
Posted today at 20:54
دوست عزیز شکیبا باشید در حال اماده سازی است پاسخ توسط من داده شده است
Posted today at 21:00
جناب همیشه یک ساعته و نیم ساعته سرور اماده می شده اما متاسفانه به دلیل مشکلی که برای من پیش امده بوده این تاخیر ایجاد شده است من از شما پوزش می خواهم و در سریع ترین زمان ممکن سرور راه اندازی می گردد با تشکر از شما
مهندس داود بادپیما
==========================
زمان سفارش شما
18:11
زمان تحویل سرور
Posted today at 21:47
با احترام خدمت شما دوست عزیز سفارش مورد نظر شما با توجه به درخواست راه اندازی گردید
اطلاعات سرور عبارت است از
IP:88.******
USER:administrator
PASS:***
==========================================
=======================
و در نهایت هم اطلاعات ارسال شد تمامی جزئیات ارسال شد که بگویم بنده در این زمان خدا را شکر توانسته ام حتی در 15 دقیقه یا 35 دقیقه یا یک ساعت سرور کاربر را ارائه نماییم دقت داشته باشید بنده ویندوز را نصب می کنم و فایلی را ایمپورت نمی کنم دوست عزیز کاربر محترم بنده 5 سال فعالیت کردم و تحویل سرور را می دانم و نصب سرور در جواب شما که بیان کردید اگر نمی توانیم پول را برگشت دهیم خواهش می کنم دوستان درک کنند همیشه شرایط گونه ای نمی باشد که بتوانیم به قول های خود عمل کنیم گاهی مشکلاتی ایجاد می شود به هر حال تحویل سرور به صورت کامپیوتر صورت نمی گیرد بنده انسان هستم و مثل تمامی شما کاربران دچار مشکلاتی می شوم نباید انتظار داشته باشید الان که سفارش می دهید اگر برای من مشکلی پیش امده حتما یک ساعت یا 3 ساعت بعد تحویل داده شود
بنده شرمنده هستم به دلیل تاخیر و بیشتر شما ناراحت هستم زیرا واقعا در این مدت فعالیت دید من این بوده است که موفقیت هر شرکتی رضایت کاربران می باشد و این موضوع تنها به زمان خرید بستگی پیدا نمی کند بلکه در طول زمان ارائه خدمات می خواهم کاربران راضی باشند و مشکلی نباشد که باعث این گونه ناراحتی ها و مشکلات شود در هر صورت برای روشن شدن موضوع به بیان این مطالب پرداختم و از شما کاربر محترم به صورت مجدد پوزش می خواهم ارادتمند همه شما دوستان مهندس داود بادپیما پشتیبان سایت پرشین وی دی اس.
ویرایش توسط msmhost.net : January 27th, 2014 در ساعت 22:11
-
تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2014, 22:49
نقره ای ویژه (0 موجود است)
در صورت امکان این سرویس را اضافه کنید
-