نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2009 نمایش پست ها
سلام.

دوست عزیز با توجه به رکود شدید اقتصادی دیگه تقریبا همه شرکتها ایران رو داخل ادم میدونن(با توجه به ایمیلهایی که چند ماه پیش به دیتا سنترهای امریکایی زدم و جواب دادن و جواب الانشون!!!) برای پرداخت من فقط یه شرکت رو دیدم که با یک ایرانی کار میکنن به نام جناب خردمند که البته این شرکت امریکایی هاست اشتراکی رو به ایرانیها نمیده!Subhosting - Quality Hosting, VPS, Managed Dedicated Server Solutions تیکت بزنید بگین از ایران هستین راهنمایی میکنن.

در مورد همه امکانات مثل هاست و وی پی اس و سرور این شرکت هم هست که شما میتوانید از داخل ایران خودتون پرداخت کنید چگونگیش رو خواستید پی ام بزنید عرض میکنم خدمتتون البته خیلیها باهاش کار میکنن:MochaHost :: cPanel Hosting | JSP Hosting | Linux/Windows Hosting | PHP MySQL Hosting | ASP.NET Hosting | MS SQL Hosting | Frontpage Hosting منم میخوام ازشون پنل بگیرم ولی وارز بودنش که برای خود من مشکله هنوز جواب درستی ندادن.

موفق باشید.
من تقریبا با 40 تا شرکت خارجی مکاتبه داشتم اکثرا می گفتن سرویس می دیم ولی مشکل پرداخت برام وجود داره دوست گلم
تقریبا همشون برای پرداخت با 2checkout.com کار می کنن که یه بار پولم رو خورده و ظاهرا خیلی ها باهاش مشکل دارن
از هر کدوم که یه روش جایگزین برای پرداخت خواستم گفتن حواله کن به اضاقه کپی پاسپورت
شما برای خریدت با همچین مشکلاتی مواجه نبودی؟