با سلام
گرامی من هم تو این سایت بهت پیغام خصوصی دادم هم تو یاهو ...
دامنه ثبت نشده .... حدود 1 هفته گذشته ...
لطفا پاسخگو باشید
با سلام
گرامی من هم تو این سایت بهت پیغام خصوصی دادم هم تو یاهو ...
دامنه ثبت نشده .... حدود 1 هفته گذشته ...
لطفا پاسخگو باشید
دامنه irancardshare2.com به حودتون هم گفته شده بود موقع ثبت که به خاطر داشتن کلمه ایران امکان برگشت دامنه وجود دارد . پشتیبانی ما نه از طریق یاهو هست نه از طریق ایمیل این وبسایت . domain@chaleshgar.com میل پشتیبانی هست . در صورتی که در جاهای دیگر پشتیبانی درخواست کنین متاسفانه جوابگو نخواهیم بود
سلام گرامی
خودتون هم خوب میدونید که این مسئله منطقی نیست ...
قصد جسارت ندارم ولی قبل از پرداخت پول که از طریق پیغام خصوصی همین سایت خیلی عالی پاسخ می دادید ؟ پس چه شد ؟
من مشکلی با ایمیل دادن ندارم برادر و شخصا خودم هم از آدم های منظم خیلی خوشم میاد
ایمیل هم داده شد ... امیدوارم طبق روش پیشنهادی خودتون حداقل پاسخو باشید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
متاسفانه دوست عزیز ما ایرانی ها فکر می کنیم همینطوری دیمی باید کار کنیم . یاهو بیایم ازشون پشتیبانی بخوایم . اطلاعات پنل بگیریم . انتظار داشته باشیم dns عوض بشه . انتظار داریم بریم یاهو بگیم سریع دامنه رو ثبت کنین. در حالی که نمیتونیم اینو باور کنیم که هر شرکتی برای خودش قوانین خاص خودش رو داره . یاهو ما پشتیبانی نیست دوستان. فقط برای فروش هست. پشتیبانی کار سختی هست و کاری نیست که همینطوری به راحتی هر کسی از راه برسه بگه این دامنه مال منه من می خوام حذفش کنم - انتقال بدم - تغییر dns بدم . قرار هم باشه از هر وبسایتی دوست داشتین پشتیبانی بگیرین اطلاعات خصوصی پنل ها لو میره . لطفا هنگام صحبت کردن از منطق حداقل آدم منطقی باشین
ویرایش توسط fausjus : January 20th, 2014 در ساعت 08:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)