نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
یک تاپیک دیگر برای تبدیل شدن به اسپم سرا !

در چند روز اخیر همه یا به دنبال شغل هستند و یا شریک
البته جسارت نباشد .منظور بنده با شما نیست. ولی در انجمن تاپیک درخواست کار . شریک در چند روز گذشته چندین بار تکرار شده. هر چند تاپیک شما درخواست کار نیست. درخواست راهنمایی است !
حق با شماست تاپیک های زیادی هستن که توی زمینه کاریابی و شریک و ... هست ، و قصد من هم فقط شخصی نیست ، بلکه خواستم عده ی زیادی را نیز از سر در گمی در بیارم یا به گونه ای کمک کرده باشم

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
با توجه به اینکه شما به طراحی سایت و گرافیک علاقه دارید. اگ همین راه را ادامه دهید و بتوانید به صورت حرفه ای هم کار طراحی و هم کدنویسی را انجام دهید و اگر خلاقیت داشته باشید و طرح های جدید خلق کنید بدون الهام گرفتن از طرح های تکراری موجود موفقیت زیادی خواهید داشت!
اولین مورد اینکه یک کار را انتخاب کنید و با جدیت ادامه دهید. به این صورت نباشد که امروز مثلا برنامه نویسی کار کنید، فردا پیشمان شوید و نصب و کانفیگ سرور ، پس فردا طراحی قالب ! این روش = شکست است. در ابتدا فکر کنید ! تصمیم بگیرید و انجام دهید !

گرافیک و طراحی یک هنر است. هنرمند کسی است که خلاقیت داشته باشد. تکرار هنر ها قبلی را هنرمندی نام گذاری نمی کنند ! برای طراحی قالب و سایت و ... همه به دنبال طرح های تک و جدید هستند. ایده های نو !
خلاقیتم بدک نیست اگه توی یه زمینه تخصص داشته باشم بهتر می تونم حرفم رو ثابت کنم ، در زمینه ی اینکه فرمودین که بخوام هر روز شغل عوض کنم ، باید عرض کنم که خدا رو شکر همیشه توی کارهام مصمم بودم و هر کاری رو تا تموم نکنم سراغ کار دیگه ای نمیرم

فرض مثال شما فرمودین طراحی سایت از کجا باید شروع کنم که بتونم سریعتر رشد کنم و فقط به یادگیری از اینترنت اکتفا نمی کنم