سلام علی رضای عزیز.
در مورد تغییر رنگ قبول دارم و از رنگش هم خوشم نمیاد ، البته اگه به تنبلی غلبه کنم میتونم رنگ رو هم عوض کنم.
شما در مورد مطالعه صحبت می کنید من در مورد حداقل 50 میلیون هیت در روز. ویندوز 8 رو در موردش خیلی نظر نمیتونم بدم چون اینجا بیشتر صحبت از ویندوز سرور 2012 بود. خوب طبیعیه استفاده ها متفاوت هستش. در مورد هسته هم دوست عزیز من فکر می کنم شما نیاز به مطالعه بیشتر دارید چون از زمان ویندوز XP به بعد هسته ویندوز ها به NT تبدیل شده که تاحالا 3 بار زیر و رو شده. بعد مورد دیگه شما اگر اطلاعات کافی درمورد سیستم عامل ها داشته باشید میدونید که همون داس فسیل که شما میگید ( به نظر من فوق العاده قابل احترامه چون بعد از اینهمه سال تو مملکت عزیزمون نتونستیم همون رو هم بسازیم) قابلیت مدیریت حافظه تا سقف 1 مگابایت !!! رو داشت. فکر می کنم همین پنجره مرورگر شما چندین برابر نیاز به منابع داره.
در دو محیط ویندوز سرور 2012 رو تست گرفتم و الحق اقتصادی تره به این دلایل
- تعداد بازدید کننده ای که روی یک ماشین مجازی میتونم بگیرم خیلی بالاتره از ویندوز 2008 چیزی حدود 15 درصد در شرایط مشابه.
- باعث مصرف برق کمتری میشه در اوج پیک کاری با توجه به روشن بودن power management سیستم عامل. اطلاعات هم مربوط میشه به سنسور های سرور dell , Poweredge
در نهایت هم اینطور که به نظر میاد page filing , Caching محسوس بهتر شده و جستجوی فایل ها در انبار کاه سرور فایل هاستینگ فوق العاده سریع کاربردیه.