نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: سرمایه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sarv-it آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه

خیر این وقفه ها فایده نداره برای من
    الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید
    در رابطه با فکر کردنم :|
    یک حساب کوچولو بدم بهت
    الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
    الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
    350000/16=21875
    یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
    شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,062
    تشکر تشکر شده 
    451
    تشکر شده در
    328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarv-it نمایش پست ها
    یک حساب کوچولو بدم بهت
    الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
    الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
    350000/16=21875
    یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این پاسخ جدیدو بخونید
    بعدشم شما درست می فرمایید جناب
    ولی نه برای من :ِی
    من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
    شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
    به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)

عضو انجمن sarv-it آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raid_10 نمایش پست ها
    این پاسخ جدیدو بخونید
    بعدشم شما درست می فرمایید جناب
    ولی نه برای من :ِی
    من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
    شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
    به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)
    با عرض معذرت از جناب Raminn
    ولی مجبورم
    میشه با رم 72گیگ و همراه ای پی با 350 بگی کجا میدن ؟؟؟ دیتاشک هم این افر رو نداره
    پس دیگه اشکارا مشخص شد که هیچ گونه تجربه ای نداری فقط به قیمت نگاه میکنی و سر از کیفیت این حرفا نداری
    متاسفم
    سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
    شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)