نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: سرمایه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه

نقل قول نوشته اصلی توسط Raid_10 نمایش پست ها
    شما وی پی اس رم 1 گیگ رو 20 دلار می دید دیگه؟
    خیر این وقفه ها فایده نداره برای من
    الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید

یه چیز میگم ناراحت نشو
    اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
    چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
    چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
    شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
    اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

عضو انجمن sarv-it آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    یه چیز میگم ناراحت نشو
    اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
    چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
    چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
    شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
    اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....
    به والله بهترین پیشنهاده خوب شمایی که مطمئنی در میاری چرا از این فرصت استفاده نمیکنی ایشونم همه انجمن میشناسن و تائید میکنن پس نگران نباش دل به دریا بده
    سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
    شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)