صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: سرمایه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,062
    تشکر تشکر شده 
    451
    تشکر شده در
    328 پست

پیش فرض پاسخ : سرمایه

نقل قول نوشته اصلی توسط sarv-it نمایش پست ها
    بلاک شدن همکار من به خاطرامضاش بوده (اینجا معلوم که فقزط اونی که به ذهنت مکیاد میگی فکر نمیکنی عاقبتش رو)
    اما من از طرز فکرتون 100% بدم میاد
    اقا مگه شما اون روز نگفتی 1ماهه میری بالا من توی این تاپیک اعلام میکنم 400 نمیگی شما 40 تا مشتری وی پی اس بیار توی یک ماه من بجای 400 بهت 1400000بدم مرد نیستم اگه از این حرفم فرار کنم
    شما وی پی اس رم 1 گیگ رو 20 دلار می دید دیگه؟
    خیر این وقفه ها فایده نداره برای من
    الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید
    در رابطه با فکر کردنم :|
    حرفایی می زنیدا تفاوت ما با حیوانات در همین وگرنه .............
    عجب نمیشه تو این انجمن هم جواب داد ولی در کل آدم های موفق به 2 اصل رفتن:
    1. من می تونم موفق می شم 2. من کارمو همین حالا انجام می دم ( منظور تلاش و کوشش )
    ویرایش توسط Raid_10 : January 15th, 2014 در ساعت 23:13

2. # ADS

عضو انجمن sarv-it آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raid_10 نمایش پست ها
    الان یه آفرایی تو ذنمه که ما ه اول فقط می شه با سودش پول سرور رو داد و سرور جدید خرید
    دقیق حرفات یادمه اومدی گفتی افر میدیم 5دلا ر با کانفیگی فلان
    اومدی یکی ار همکارارو مثال زدی به والله این فکرت به جایی نمیرسه شما حرف خودتو نزن
    یه بار انداز کن فقط ببین تو این ایران چند نفر هستن که تو این کارند میگم دیگه چون تو این کار نیستی و اونی که از دور میبینه فکر میکنه حلوا خیرات میکنن
    در ثانی با حلوا حلوا گفتن دهن ادم شیرین نمیشه
    -------------------------------------------------------------------
    و اینکه اون تحقیقی که در باره ما کردی لطفا یا اینجا بزار یا برام پ خ کن ببینم به چیا رسیدی در غیر این صورت واقعا اون حرفت .....
    سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
    شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

سلام

دوستان لطف کنید بحث و کل کل بیجا را در تاپیک تمام کنید
    استارتر یک پیشنهاد و با بهتر گفته باشیم درخواست همکاری داشتند. لطفا اگر در این خصوص مایل به همکاری با ایشان هستید پست ارسال کنید.
    چون در حال حاضر تاپیک منحرف شده از بحث اصلی .

5. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

یه چیز میگم ناراحت نشو
    اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
    چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
    چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
    شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
    اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

در رابطه با فکر کردنم :|
    یک حساب کوچولو بدم بهت
    الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
    الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
    350000/16=21875
    یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,062
    تشکر تشکر شده 
    451
    تشکر شده در
    328 پست

من یه سوال از شما می پرسم امید وارم دیگه حرفی توش نباشه و اینحا بحث رو ادامه ندیم و شما با خودتون تفکر کنید
    ولی اول یه توضیح به شما بگم که :
    در نامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است ( حالا هر مشکلی داره شرمندتون )
    شما به این حکایتم که نری
    کار درست همیشه موفق آخه شما همین الان بعد گذشت جند سالی که از تجربتون گذشته چقدر تونستید پیشرفت کنید؟
    جدا من کاری ندارم اینشا الله خدا برا همه بخواد منتهی من باید به شما بگم به پای قدیمیا نریدو فقط از تجربشون استفاده کنید نه فکر شون :|
    شما باید بفهمید که در زندگی هر وقت طرف مقابل رو شناختید کامل بیاید و از کارش انتقاد کنید
    از این رابطه باید بگم که درسته خیلیا اومدنو جای مارو گرفتن ولی من هم تجربشو دارم هم اینکه صحبتاشو کردم به هر حال سوال من از شما این بود که ( البته جسارتا ) آیا شما آدمی هستی بی عیب ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,062
    تشکر تشکر شده 
    451
    تشکر شده در
    328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarv-it نمایش پست ها
    یک حساب کوچولو بدم بهت
    الان کمترین سرور که بخوایم بگیریم با مثلا رم 16 و با 16 ای پی حدودا کمش در میاد 350هزار تومان
    الان شما 350 رو بیای تقسیم بر 16تا یک گیگ کنی
    350000/16=21875
    یعنی باید هر وی پی اس رم 1 رو بدی 21875 تا پول سرور در بیاد حالا وقت گذاشتی پول نت پول برق سیستمت و.... به کنار اون موقع چه افری میخوای بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این پاسخ جدیدو بخونید
    بعدشم شما درست می فرمایید جناب
    ولی نه برای من :ِی
    من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
    شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
    به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)

عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

من یه سوال از شما می پرسم امید وارم دیگه حرفی توش نباشه و اینحا بحث رو ادامه ندیم و شما با خودتون تفکر کنید
    ولی اول یه توضیح به شما بگم که :
    در نامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است ( حالا هر مشکلی داره شرمندتون )
    شما به این حکایتم که نری
    کار درست همیشه موفق آخه شما همین الان بعد گذشت جند سالی که از تجربتون گذشته چقدر تونستید پیشرفت کنید؟
    جدا من کاری ندارم اینشا الله خدا برا همه بخواد منتهی من باید به شما بگم به پای قدیمیا نریدو فقط از تجربشون استفاده کنید نه فکر شون :|
    شما باید بفهمید که در زندگی هر وقت طرف مقابل رو شناختید کامل بیاید و از کارش انتقاد کنید
    از این رابطه باید بگم که درسته خیلیا اومدنو جای مارو گرفتن ولی من هم تجربشو دارم هم اینکه صحبتاشو کردم به هر حال سوال من از شما این بود که ( البته جسارتا ) آیا شما آدمی هستی بی عیب ؟

چند مورد رو ذکر میکنم در باب شما:

شما فردی هستید که اصلا از دنیای کار بازار دور هستید و در دنیایا کتاب ها ، مجازی ها ، و اخلاقات بزرگ زندگی میکنید که این ها نون آب نمیشه! آدم باید عقل داشته باشه منطقی برخورد کنه
    خیلی احساساتی صحبت میکنید معلومه که الان تو افکار این هستید که در آینده ی ن چندان دور یکی از قطب های نتورک ایران بشید
    آقا فعلا مسائل انسانیو کتابای جک سی ریچارد و آنتنی رابینز رو ول کن ! منظقی حرف بزن قرق در احساس نشو! میگم چه چیزی داری که من اعتماد کنم؟ 5 تا خط صحبت کردن اسکایپ؟ مگه کودنم ؟
    شما داری طفره میری! میگم سفته میدی؟ چک میدی؟
    اگه آره بسم الله...
    من تا 5تومنم کمکت میکنم! یعنی شخصی رو دارم کمک کنه
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

این پاسخ جدیدو بخونید
    بعدشم شما درست می فرمایید جناب
    ولی نه برای من :ِی
    من بخوام کاری رو شروع کنم از ارزون تزین سرور ها استفاده می کنم من با این بها پول یه سرور 72گیگ رم با آیپیاشو می دم :ِی( حالا یه خورده کم و زیاذ)
    شما با این حرفتون کاملا به من فهموندین که 1 میلیارد پولو می تونید تو 1 شب به باد بدید
    به هر حال خودم هم مقداری سرمایه جور کردم که با آفر ماه اول ضرر توی تمدید رو برطرف کند( 1 به 1000 ممکنه اتفاق بیوفته)
    با عرض معذرت از جناب Raminn
    ولی مجبورم
    میشه با رم 72گیگ و همراه ای پی با 350 بگی کجا میدن ؟؟؟ دیتاشک هم این افر رو نداره
    پس دیگه اشکارا مشخص شد که هیچ گونه تجربه ای نداری فقط به قیمت نگاه میکنی و سر از کیفیت این حرفا نداری
    متاسفم

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    515
    تشکر شده در
    377 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    یه چیز میگم ناراحت نشو
    اول از همه سنت رو مشخص کن لطفا.دوم این حرف هایی که میزنی دیدیه که اصلا تو فاز و جو بازار نیستید انگار.... آفری رم 1 گیگ 20 تومن به درد نمیخوره! چه برسه به اون آفر ارزونی که تو ذهنت داری شما
    چون این آفرا مشتری ثابت نمیگیره!
    چون مشتری این آفرا اغلب کسایین که مثلا 2-3 ساعت یا 2-3 روز سرور رو لازم دارن! بعدش دیگه تمدید یخدی!
    شمام بهتره اول سعی کنی پولت رو خودت به دست بیاری تا شراکت
    اگر محضر میاید برای اقد قرار + سفته میدید من شخصی رو سراغ دارم براتون که تا 2 تومنم بهتون سرمایه میده البته اگر که 1 تا 2 ماهه برنگردونید باید برید کانون اصلاح و تربیت.....
    به والله بهترین پیشنهاده خوب شمایی که مطمئنی در میاری چرا از این فرصت استفاده نمیکنی ایشونم همه انجمن میشناسن و تائید میکنن پس نگران نباش دل به دریا بده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)