ویرایش توسط samansystems : January 14th, 2014 در ساعت 23:25 دلیل: اصلاح برای جلوگيری از سوء تفاهم
خير کارت ها تفاوتی ندارن. يعنی اگر الان نقره ای باشيد و کارت رو درخواست بديد در آينده که طلائی باشيد هم از همون کارت ميتونيد استفاده کنيد. ولی کوچکترين مورد اين هست که کارت پذيرنده های طلائی به صورت رايگان صادر شده در حالی که کارت کاربران نقره ای با دريافت هزينه صادر ميشه.
البته پيشنهاد ما اين هست که اگر ميتونيد حتما به سطح تاييد طلائی ارتقا بديد حسابتون رو. چون مزايای کاربران طلائی در برابر کاربران نقره ای زياد هست و روز به روز هم در حال بيشتر شدن هست.
انشاالله موفق باشید.
من از این طرحه خوشم اومد اتفاقا این از اولیه که گذاشتن قشنگتره ، با کلاستره .
![]()
موجودی حساب زرین پال آنلاین در حساب کارت انلاین قابل روئت هست یا باید درخواست واریز داده بشود؟
تفاوت این کارت با کارت شتاب بانک آینده چیست ؟ جز طرح و لوگویی که زده اید
یک سوال..بخواهیم بریم موجودی ببینیم یا پسورد عوض کنیم باید بریم کدوم بانک؟ درسته شتاب هست اما بقیه کارتهای بانکهای دیگر هم بخواهیم عملیاتی مثل تعویض رمز و رمز دوم و.. بزاریم باید بریم بانک خودش..مال شما روباید کدوم بانک ببریم؟
سواب بعدی: از کجا و چطوری درخواست کارت روبدیم؟
موجودی بايد به اين کارت انتقال داده بشه و بعد بشه ازون در شبکه شتاب استفاده کرد.موجودی حساب زرین پال آنلاین در حساب کارت انلاین قابل روئت هست یا باید درخواست واریز داده بشود؟
در کارايی هيچ تفاوتی نداره و در تمام جاهایی که کارت بانک آينده و کارت های تحت شتاب قابل استفاده هستند اين کارت هم قابل استفاده هست.
برای تغيير رمز بايد به بانکی که لوگوی اون روی کارت درج شده مراجعه کنيد. اين 4000 کارت اولی که صادر ميشن مربوط به بانک آينده هستن که برای عمليات تغيير رمز بايد به خود پرداز های بانک آينده مراجعه کرد.یک سوال..بخواهیم بریم موجودی ببینیم یا پسورد عوض کنیم باید بریم کدوم بانک؟
برای کاربران طلائی بسته بندی شده و طی روزهای آتی ارسال ميشه.سواب بعدی: از کجا و چطوری درخواست کارت روبدیم؟
برای کاربران نقره ای از هفته آينده گزينه درخواست زرين کارت در پنل فعال ميشه.
اگر اشتباه متوجه شدم اطلاع بدهید. شما این کارت ها به اسم فرد تهیه می کنید و با مدارکی که به شما ارسال کرده اند یا به اسم زرین پال صادر می شود؟
پس تفاوتی در کارت شتابی که به طور مثال بنده الان در زرین پال اضافه کردم با این کارت وجود ندارد؟
برداشت ابتدایی بنده به این صورت بوده که موجودی از این کارت ها قابل روئت و برداشت هست ولی مثل اینکه این کارت ها صرفا جنبه تبلیغاتی دارد.
اگر بتوانید امنیت بالا ببرید و سیستم كارت های مغناطیسی راه اندازی کنید همانند ویزا و مسترکارت و ... طرح جالبی می شود.
موضوع اين هست زرين پال تا پيش ازين اجازه واريز کارت به کارت رو نداشت.اگر اشتباه متوجه شدم اطلاع بدهید. شما این کارت ها به اسم فرد تهیه می کنید و با مدارکی که به شما ارسال کرده اند یا به اسم زرین پال صادر می شود؟
پس تفاوتی در کارت شتابی که به طور مثال بنده الان در زرین پال اضافه کردم با این کارت وجود ندارد؟
برداشت ابتدایی بنده به این صورت بوده که موجودی از این کارت ها قابل روئت و برداشت هست ولی مثل اینکه این کارت ها صرفا جنبه تبلیغاتی دارد.
ولی ازين به بعد واريز کارت به کارت بوجود اومده و کاربران برای واريز سريعتر نياز به افزايش سطح تاييد به طلائی ندارن و با همين کارت ها هم ميتونن واريز های فوری و سريع رو داشته باشن.
روی کارت ها برنامه هایی در نظر گرفته شده که انشالله مثل هميشه به مرور زمان معرفی ميکنيم.اگر بتوانید امنیت بالا ببرید و سیستم كارت های مغناطیسی راه اندازی کنید همانند ویزا و مسترکارت و ... طرح جالبی می شود.
درود
برای دریافت کارت نقدی برای هر کاربر حساب شخصی باز کرده اید و درخواست کارت داده اید؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم یرای دریافت کارت نقدی افتتاح حساب لازم است
و اگر حساب باز شده است با هماهنگی کاربر میباشد؟ و از مدارک ارسالی کاربر برای عضویت در زرین پال جهت افتتاح حساب استفاده شده است؟
در این صورت امضا کاربر جهت افتتاح حساب الزامی است...
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)