نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 87

موضوع: سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
    شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
    در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    ببین داداش منم سایت دانلود دارم vip .. همینجا بهت بگم سرور خصوصی بگیری بدجوری میره رو اعصابت.چون سرور خصوصی هزینه های اضافی جداگانه داره و حتی اگر بخری باید یک پشتیبان هم استخدام کنی مراقبش باشه.شما نیاز به یک سرور مجازی قدرتمند داری.میتونی حتی سرور نیمه اختصاصی بخری..یعنی هاستینگ یک سرور خصوصی میخره نصفشو در اختیارت میزاره اما کانفیگ و نگهداری و پشتیبانیشم با خودشه..اما خصوصی بخری همه اینا میفته گردنت.
    شما یک سرور مجازی قدرتمند مثلا 16 گیگ رم با هارد 2 ترا و.. بگیر.براش یک پنل دایرکت ادمین بخر ماهی 20 تومان میفته..بعدشم بده برای انجینکس یا لایت اسپید بنصبند تمام..

در مورد ساپسنت هم بگم به شخصه رو سرورهای امریکایی انواع ویندوز و.. گذاشته بودم برای دانلود.ایبوزی نخواهد امد.معمولا برای هاستهای فایل هاستینگ گذارشی ارسال نمیشه وگرنه تا الان رپیدشیر و.. باید بارها میبستند سایتشون رو..مخصوصا مال شما که vip هست و اختصاصی.. سایت رو بله ممکنه بنندند اما برای فایل هاستینگ تو این 8 سال هیچ اخطاری به شخصه از دیتاسنتری نگرفتم. پس از نظر ایبوز و..زیاد فکرش رو نکن..
    در ضمن برای ایبوز برای فایل اگر فایلت مورد دار باشه سرور رو قطع نمیکنند.اول بهت ایمیل میدند ان فایل رو 24 ساعته برداری..برش نداری بعد خاموش میکنند
    الان سرور اختصاصی رو که میخوام بگیرم با سیستم عامل لینوکس centos و کنترپنل دایرکت ادمین میدن ! دایرکت ادمین خوبه ولی برای کار من حتما سرور ویندوز باید باشه اگه بخوام از دایرکت ادمین استفاده کنم باید یه وی پی اس ویندوز هم بگیرم خوب چه کاریه مجازی ساز نصب میکنم بعدش اینکه الان سرور نیمه اختصاصی یا مجازی با هارد 6 ترا قیمتش دو برابر سرور اختصاصی میشه و همچنین اینکه منابع هم نصف هست.
    در مورد سایت خارجی اینکه دانلود فیلم و سریال هست و پرداخت vip از طریق پی پال صورت میگیره:| ولی میترسم که اگه لینک ها رو بزارم اونجا سرور بسته بشه سایت فیلم ایرانی و موزیک هم از دست بدم :|

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)