دقیقا مثل شما بین این دو دیتاسنتر مونده بودم و OVH فرانسه رو انتخاب کردم !
منم سایت دانلود دارم و از hetzner هم سابقه خوبی ندارم ! (یکبار کلا نابودم کرد! ، تقریبا ۲ یا ۳ سال پیش ...)
دقیقا مثل شما بین این دو دیتاسنتر مونده بودم و OVH فرانسه رو انتخاب کردم !
منم سایت دانلود دارم و از hetzner هم سابقه خوبی ندارم ! (یکبار کلا نابودم کرد! ، تقریبا ۲ یا ۳ سال پیش ...)
...Zzzz...
ویرایش توسط awed : January 13th, 2014 در ساعت 23:27
هنوز تحویل نگرفتم ، اما با تجربه ای ک از دیتاسنتر ovh کانادا دارم ، رفتم سر وقت دیتاسنتر فرانسه اش .
سرور کانادام مشکلی نداشته تا حالا ... از نظر کپی رایت در این دو دیتاسنتر خیالتون کلا راحت باشه !!!
اما در هر صورت یادتتون باشه ک رید 1 استفاده کنید ، رید 0 تو کار من و شما ریسکش بالاست .
...Zzzz...
جناب آقایarc1o0
سروری که در پست اول از ovh قرار دادم به نظرتون چطورره ؟ سخت افزار و قیمتش و همچنین اینکه شما که فعالیت بسیاری با این دیتا سنتر دارید از لحاظ کپی رایت به مشکل نمیخوریم ؟ و همچین چند پست بالاتر در مورد قرار دادن لینک در داخل سایت فیلم خارجی عرض کردم مشکل پیش نمیاد؟
بعد اینکه من از رید استفاده نمیکنم ، کیفیت هارد به چه صورت هست ؟ یهویی نسوزه بدبخت بشم
البته میگن آنتی دی داس رو به صورت رایگان تا 90 گیگ میده
ویرایش توسط awed : January 13th, 2014 در ساعت 23:30
سلام
1- سرور مناسب نیست!
پیشنهاد بنده سرور زیر هستش - شما به رم زیادی نیاز ندارید - پردازنده مهمتره تو این مورد که 1245
راندمان عملی پردازنده ها رو اینجا می تونید چک کنید PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
Intel Xeon E3-1245v2 4 c / 8 t 3.4 GHz+ 32 Go 2x 2 To SATA Hard 200 Mbps 1 Gbps
2- از نظر کپی رایت مشکلی نیست الان خیلی از سایت های فیلم و .... روی این دیتاسنتر قرار دارند و مشکلی نبوده
3- سروری که مشخصات دادم رید سخت افزاری داره که شما با توجه به نیازتون می تونید به شکل رید0 (4 ترا قابل استفاده) استفاده کنید یا کلا از رید استفاده نکنید. هیچ دیتا سنتری شما رو مجبور به استفاده از نوع خاصی رید نمی کند.
4- تمامی هارد های سرور های 32 گیگ توشیبا هستند و تا به امروز مشکل هارد ما نداشته ایم، اما برخی همکاران مشکل هارد گزارش کرده اند که خوب هیچ جا این احتمال صفر نیست
5- اصلا فرض کنید 50 گیگ، از هیچی که بهتره؟!
آقا یک سؤال ، این سروری ک معرفی کردید ، اینه SYS-E32-4 ؟؟؟؟
...Zzzz...
سلام
خیر قربان
این یکیه Serveur SYS-E32-3 - So you Start
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)