نوشته اصلی توسط serverstar.ir چیش درست شد ؟؟؟ آپدیت شدنش ؟؟؟ نه جانم، 100% بودنش :دی
نوشته اصلی توسط khaf_0 نه جانم، 100% بودنش :دی :ِدی مشکل 100% درجا نیست یطور تصادفی معمولا 24 ساعت بعد پیش میاد حتی اگر آپدیت بسته باشه من فکر کردم آپدیت نشدنش رو بررسی میکنید !!
بیش از 12 سال سابقه, شرکت (سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت:2681 - شناسه ملی: 14003107133
نوشته اصلی توسط serverstar.ir :ِدی مشکل 100% درجا نیست یطور تصادفی معمولا 24 ساعت بعد پیش میاد حتی اگر آپدیت بسته باشه من فکر کردم آپدیت نشدنش رو بررسی میکنید !! دیگه 100% نمشه!مطمئن باشید. موضوع این تاپیک 100% cpu usage with svchost هست دیگه!که رفع شد!
نوشته اصلی توسط khaf_0 دیگه 100% نمشه!مطمئن باشید. موضوع این تاپیک 100% cpu usage with svchost هست دیگه!که رفع شد! متسفانه بعد از چند ساعت باز 100% میشه قبلا چندین بار این کار تکرار شده و فقط با آپدیت رفع میشه اما آپدیت نشدنش داستان شده
نوشته اصلی توسط serverstar.ir متسفانه بعد از چند ساعت باز 100% میشه قبلا چندین بار این کار تکرار شده و فقط با آپدیت رفع میشه اما آپدیت نشدنش داستان شده امکان نداره، در مورد آپدیت کردن هم توضیحات دادم در اولین پاسخ، آن هم 100% عملی است، حالا شما این وضعیت سرور را تا 2-3 روز بررسی کنید.
نوشته اصلی توسط khaf_0 امکان نداره، در مورد آپدیت کردن هم توضیحات دادم در اولین پاسخ، آن هم 100% عملی است، حالا شما این وضعیت سرور را تا 2-3 روز بررسی کنید. متاسفانه همونطوری که انتظار میرفت تکرار شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن