دوست عزیز قیمت هاتون خیلی بالاست.!
البته نظر شخصی من هست ولی تبدیل به وردپرس و whmcs و دیتالایف و freer این قالب حدود چند ساعت بیشتر وقت نخواهد برد.
همچنین تبدیل به html آن 2 ساعت حداکثر با بهترین کد نویسی..!
به هر حال موفق باشید.
دوست عزیز قیمت هاتون خیلی بالاست.!
البته نظر شخصی من هست ولی تبدیل به وردپرس و whmcs و دیتالایف و freer این قالب حدود چند ساعت بیشتر وقت نخواهد برد.
همچنین تبدیل به html آن 2 ساعت حداکثر با بهترین کد نویسی..!
به هر حال موفق باشید.
شما از این آمارهایی که دادید مطمئنید؟
من فکر نمی کنم یه کدنویس حرفه ای اگر بخواد یه کار حرفه ای تحویل مشتری بده ، با این ارقامی که شما گفتید بتونه کاری از پیش ببره ...
لطفاً به حرف من دقت کنید ، عرض کردم ، کار حرفه ای ، نه اینکه کارو با بریدن اسلایس های بزرگ و غیر قابل ویرایش بخواهیم سریع تموم کنیم ...
و احتمالاً منظورتون از وردپرس هم یه قالب html هست با فقط قسمت اخبار قایل ویرایش ، ولی منظور من از وردپرس ، داشتن حداکثر امکان مدیریت روی قالب هست.
با این حال ، فقط به خاطر شما (که از قبل میشناسمتون) قیمت ها کمی کاهش یافت.
درصورتی که مورد دیگری باقی مانده خواهشاً از طریق پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید و اجازه بدید خریداران واقعی در این تاپیک شرکت کنند ...
ویرایش توسط Mohammad_reza : January 10th, 2014 در ساعت 10:48
ویرایش توسط Mohammad_reza : January 10th, 2014 در ساعت 12:21
دوست عزیز من جنبه انتقاد دارم ، اما انتقادی که پایه منطقی نداشته باشه و بدون دلیل باشه ، جنبه تخریب پیدا می کنه.
اگر شما واقعاً قصد انتقاد داشتید ، داخل پیغام خصوصی منو راهنمایی می کردید. از پاسختون هم مشخصه کی جنبه انتقاد نداره.
اونطوری میشه html + whmcs
که قیمتش بالا درج شده.
درضمن ، من چون بصورت فری لسنری کار می کردم و عمدتاً با سایر طراح ها همکاری می کردم (و می کنم) نمی تونم نمونه کارها رو عمومی بیان کنم ، درصورت نیاز موقع خرید به مشتری اعلام میشه.
با این حال کد ولید شده ی یکی از قالب ها رو پیوست کردم ...
با سلام.
تبدیل PSd یه Html باتوجه به اون پی اس دی ، بالای یک روز زمان میبرد!
البته به قول دوستمون کار حرفه ای باشد.
کدنویسی Html5 و Css3
بهینه سازی از نظر کیفیت تصاویر و حجم اونها
سئو
رسپانسیو
و....
که بدون شک توی 2 ساعت انجام نخواهد شد!
قصد جسارت نداشتم فقط از کاری که بخشی از زندگیم شده دفاع کردیم. ارادتمند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)