با تشکر توضیح خوبی بود قبلا با آنتی ویروس اسکن انجام شد و پاک شده اما دست بردار نیست این ویروس تو ویندوز تازه نصب شده هم پیدا شد !!!
چند ایزو تست شد یعنی همشون ویروسین !!!
با تشکر توضیح خوبی بود قبلا با آنتی ویروس اسکن انجام شد و پاک شده اما دست بردار نیست این ویروس تو ویندوز تازه نصب شده هم پیدا شد !!!
چند ایزو تست شد یعنی همشون ویروسین !!!
بعله استاپ کردم بعد از اسکن لا آنتی ویروس صفحه آپدیت مایکروسافت که پیج کن نات میداد باز میشه کادر که پکیح ها رو چک میکنه همینطوری سرچ میکنه و جلو میره همزمان فایل svchost.exe بازهم 100% میشه بعد از چند ساعت همچنان سرچ پکیج که چند ثانیه هست رو ادامه میده و کلافه میکنه آدمو !!
من از این متعجبم که چرا هر ویندوزی نصب میکنیم بعد از نصب همین مورد رو داره !!!
ویندوز 2008 کار میکنه راحت میکروتیک و لینوکس هم همینطور اما این ویندوز 2003 دردسری شده !!!
منم چند وقتیه که همین مشکل را دارم. ویندوز 2003 آپدیت نمیشه و زمانیکه آپدیت ویندوز روشنه فایل svchost.exe تقریبا تمام سی پی یو را اشغال میکنه و هر چقدر زمان هم میگذره، همینطور میمونه و باید حل مشکل باید آپدیت ویندوز را خاموش کنم و بعدش احرای این فایل را هم استاپ کنم.
نسحه های مختلفی از ویندوز 2003 را امتحان کردم رو سرورهای مختلف و حتی رو لوکال، ولی همشون همینجوری هستند.
این راهم من رو 2 تا سرور امتحان کردم و باز هم مثل قبل بودند و مشکل حل نشد.
مجازی ساز که vmware هستش.
تا حالا نزاشتم سرور چند روز همینجوری بمونه که، چون نمیشه ازش استفاده کرد. نهایتا 4-5 ساعت همینجوری بوده و دیدم که آپدیت نمیشه و مشکل همچنان وجود داره، آپدیت را خاموش میکنم و فایل svchost.exe را هم استاپ میکنم . الآن وی پی اس دارم که 3 ماه آپدیت را خاموش کردم و داره کاره میکنه و تا آپدیت را روشن میکنم، همین مشکل دوباره بروز میکنه.
واقعا نمیدونم باید چکار کرد؟1 گوگلم هرچی سرچ میزنم چیزی دستم نیومده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)