-
December 15th, 2013, 09:49
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.
-
-
December 15th, 2013 09:49
# ADS
-
December 30th, 2013, 03:44
عضو جدید
تا حالا کسی اکانت فریلنسرش رو وریفای کرده با مدارک ؟
تو قسمت وریفای سه مرحله داره که اولی مشخصات رو با پاسپورت و دومی آدرس رو با قبض و سومی می بایست یک عکس باشه که آی دی کارت یا پاسپورت تو دست باشه و چهره هم نشون داده بشه نه ؟
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
-
تعداد تشکر ها از metalancerx به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 04:32
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید
-
تعداد تشکر ها از xxxman به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2013, 12:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
xxxman
برای شماره تماس یک شماره اختصاصیی از اسکایپ بخریید
امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟
-
-
December 30th, 2013, 16:13
یه چندین کشوریی است
من استرالیا دارم
انگلیس استرالیا المان سعودیه امریکا فرانسه و یه 3 تا کشورد دیگه بود یادم رفت
در صورت نیاز میتونم براتون تهه کنم
-
-
December 31st, 2013, 02:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mst_ab
امکانش هست که از هر کشوری که میخوایم شماره بگیریم؟
یک اکانت اسکایپ بسازین و قیمت خرید شماره برید لیست کشورها رو می بینید ضمنا تو گوگل جستجو کنید سرویس پولی و غیر پولی زیاده برای فوروارد اس ام اس یا تماس
Telegram @visapayer
-
-
December 31st, 2013, 02:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
karaoke
اگه کسی (اکانت وریفای شده فریلنسر) + (مدارک) داره من خریدارم.
من مدارک کامل جهت وریفای دارم پاسپورت + قبض + مهمترین قسمت اینکه عکسی باشه که چهره و در دست بودن پاسپورت نشون داده بشه این هم دارم همه واقعی برای آلبانی هست برای کشورهای دیگه هم موجوده به جز گزینه سوم
خودم دنبال وریفایش نرفتم
Telegram @visapayer
-
-
January 4th, 2014, 04:45
عضو انجمن
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
این بحث ارسال داکیومنت بعد از لیمیت شدن هست؟
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.
دوستانی که تمایل به همکاری دارند از طریق پ خ در تماس باشند.
پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.
-
-
January 6th, 2014, 02:05

نوشته اصلی توسط
Techno Pars
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا IP ایران !
من همین الان یک اکانت باز کردم و ایمیل و شماره تلفن و پی پال و کردیت کارتم رو وریفای کردم.هیچ جایی هم وجود نداشت که از من بخواد پاسپورت یا اسکن کردیت کارت یا هیچ داکیومنتی ارسال کنم.
دوستانی که به مشکل برخوردند امکان این رو دارند که موجودی اکانتشون رو به اکانت دیگری انتقال بدند؟ اگر این امکان وجود داره شاید با اکانت من بشه پول این دوستان رو دریافت کرد.
اون دوستانی هم که یا اکانت جدید باز کردند و یا اکانت قبلی خودشون رو با هر روشی مجددا اکتیو کردند و در زمینه دریافت پول مشکل دارند من می تونم با اکانت پی پالم پولشون رو دریافت کنم و به قیمت روز بهشون ریال پرداخت کنم.اکانت پی پال ما مربوط به شرکت ماست که خارج از ایرانه.
پیام بازرگانی : کسی از دوستان برنامه نویس مسلط به php و آشنا با whmcs سراغ نداره؟ :-) چون من قصدم از ساخت اکانت توی freelancer پست کردن یک پروژه در این رابطه بود.
مشکل زمانی شروع میشه که دلار به حساب شما بیاد و شما بخوای اون دلار رو Withdraw کنی. هم با آدرس ایران مشکل دارن و هم با آی پی ایران
-
-
January 6th, 2014, 03:03

نوشته اصلی توسط
techno pars
سلام به همه ی دوستان.
من حدود 20 صفحه از این تاپیک رو خوندم اما بالاخره نفهمیدم مشکل freelancer با آدرس ایران هست یا ip ایران !
توضیحات پروژه رو برام پ.خ کن تا چک کنم. برای سرویس خودمون من چندتا کدنویسی واسه whmcs داشتم.
-