میشه گفت 75% فقط اطلاعات ذخیره میشه و پردازش ها ممکن است فقط برای نمایش تعدادی از یوزرها باشه ولی همه یوزرها رو با هم نمایش نمیدم، مثلا کسانی که سرور ساختن همه در یک table لیست و ذخیره میشه و محاسبات نمایش لیست تمام این سرورها رو پردازنده های سرور انجام میدهد و این کار مدام انجام نمیشه فقط زمان نمایش سرورها و بعد دیگه اطلاعات کاربرای درون سرور که ممکنه 5 تا 10 نفر باشن انجام میشه که این تعداد افراد اطلاعاتی رو میفرستند سپس کلاینت دریافت میکنه و پردازنده های سرور بیشتر کار Update کردن اطلاعات رو بر عهده دارن تا محاسبه رو. ولی به نظرم پهنای باند زیادی باید احتیاج داشته باشه و همچنین رم بالا!
هنوز دارم prototype بازی رو انجام میدم که این مسئله! رو گذاشتم تو نمونه اولیه بازی.
من الان با هاست رایگان کار میکنم ولی بعد از چند دقیقه ارسال اطلاعات خیلی خیلی کم(مثل چت بین دو نفر که کلا فکر کنم 2kb اطلاعات هم نشه!) هاست بالا نمیاد و بعد 30 دقیقه تا 1 ساعت هاست تعطیله بعد دوباره باز میشه!!
برای همین منم دنبال یه راه درست هستم که اول تحقیقاتم رو تو انتخاب هاست و سرور به اتمام برسونم بعد بقیه کارا رو انجام بدم.
الان نزدیک 3 هفتست 24 ساعته دارم تحقیق میکنم.
البته میخوام بازی آنلاین رو با یه بازی کوچیک تر با وسعت کمتر شروع کنم که فعلا درگیر هاستم!!!
هاستی که بشه بازیی همانند شطرنج آنلاین که بین 2 نفر انجام بشه و هم چت کنن باهم چی پیشنهاد میکنید؟
منظورم این نبود که 3 هفته کلنجار رفتم واسه کارکرد نادرستش! واسه ساخت بازی آنلاین تحقیق کردم و چگونگی ارسال و دریافت اطلاعات و ...
مرسی ولی من نمیشناسم سایتی رو که سرویس trial بده. میشه یه چند تایی معرفی کنید؟
من چطور میتونم تو سیستم خودم local کنم میشه راهنمایی کنید یا سایتی رو واسه آموزش معرفی کنید؟
تشکز فراوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)