الان چیزی که خودتو پیشنهاد میکنید نوع سیستم عامل جوزی که همه جوره جواب بده و مشخصات سرور رو بگین لطفا
الان چیزی که خودتو پیشنهاد میکنید نوع سیستم عامل جوزی که همه جوره جواب بده و مشخصات سرور رو بگین لطفا
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
عذر خواهی می کنم دخالت می کنم
چندتا از مشتری هامون از اسکریپت ایشون استفاده می کنند ، روی nginx راضی هستند
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
فرق اسکریبت با این اسکریبت هایی که اسم های جدیدی دارند و با قیمت های کمتر یا بیشتر فروخته میشن چیه ؟ نمونه های زیاد هست آدم گیج میشه اسمارتر دانلود .ایزی وی ای پی نمیدونم پرشیان وی ای پی .ای ار وی ای پی .صفحه دانلود مخصوص هم داره .مشکلی با حجم فایل ها داره یا نه ؟ مشکلی با حجم سرور داره ؟ ایران فیلم هم از این اسکریبت استفاده میکنه یا نمونه پیشرفته ترش هست ؟
سلام خدمت همگی دوستان
اسکریپت easyvip رو من تست کردم به وب سرور litespeed و iis کار نمیکنه و فقط apache و nginx کار میکنه
و قابلیت هایی مثل محدود کردن آی پی و... رو نداره ...
اون اسکریپت smartdownloader هم قیمتش بالاست و امکاناتش کاملتره فقط پول گنده میخواد ...
سایت های ایران فیلم و ... به نظرم اختصاصی هست و هزینه ی طراحیش معادل 300-600 هزار تومان می باشد
بنده هم دو روز پیش این اسکریپت رو از Cooper خریداری کردم امیدوارم اسکریپت خوب کار کنه چون هنوز کامل نصب نشده ...
باتشکر ...
![]()
ویرایش توسط geniune : January 4th, 2014 در ساعت 17:10
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
مشتریات سایت ها بزرگ نداشتن که اینطور میگی ، بیا سایت ما که حدود 1000 تا اکانت داریم برو قسمت تماس با ما رو بخون ، ببنیم آخر شب (ساعت 2:30 ) این مشکل سرعت نداره یا نه ،
دوست عزیز اینجا جای تبلیغات نیست ...
مشکل اسکریپت ایشون نیست مشکل سرور و یا هاست شماست که مدیریتش ضعیفه
دوست عزیز 1000 تا کاربر خیلی زیاده :دی
یارو داره با 5000 تا کاربر کار میکنه مشکلی نداره شما با 1000 تا مشکل داری ؟؟؟
اصلا این حرفا کنار منم یکی از مشتریاشونم و خیلی تحقیق کردم که این اسکریپت رو گرفتم از چندین نفر که استفاده میکردن و سایت بالای 10 هزار آی پی داشتن پرسیدم گفتن عالیه بگیرش من گرفتم و واقعا بگم حرف نداره
مشکل سرعت هم مشکل ایشون نیست مشکل سرور ضعیف شماست
سی پی یوی سرور رو ارتقا بدید مشکلتون حل میشه
موفق باشید ...
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
خسته نباشی سرور رو از serverman.ir ما گرفتم 32 گیگ رم داره ؟ پایینه ؟
ما میخوام مشکلم برطرف بشه قصد تبلیغ هم ندارم
میگم لینک های Vip تایم اون میده ولی لینک های خود سرور تایم اوت نمیده راحت باز میشن
این ماژول فقط 3 گیگ رم رو پر کرده و حدود 200 نفر میشه دانلود کرد
برو تست سرعت گزاشتم 3 شب ست کن بعد بیا پیشم اکانت وی ای پی میدمت سرعت و کانکت شدن رو تست کن
ما یک هفته سایت رایگان بود آخر شب افت سرعت نداشتیم حتا 1500 نفر همزمان دانلود میکردند ، دروغ که نمیگیم
تو سایت دارن توحمت حروم خوری هم بهم میزنند ، ما که سایت ها ساده نیستیم از مسائل رد بشیم ، الان داریم کلی ضرر میبینیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)