-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
January 1st, 2014, 20:59
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نوشته اصلی توسط
Metalik
اینجا سر مشتری های بزخر رو کلاه می زارن
عزیز من , من به قرآن 4 تومن ندادم . بلکه 19 تومن دادم . 15 اول رو که دادم گفتن فردا سرویس رو تحویل میدیم . یدفه فردا غیبشون زد و جاشون viasky اومد و گفت 4 تومن دیگه بده تا درست کنم . حالا این وسط من چه کاره ام . 19 تومن چیزی نیست ولی دوست ندارم بقیه 2 شاخ بالای سرم ببینن . هرچند این دو شاخ بالای سرم هست وگرنه ....
| برنامه نویس اندروید | ios | وب اپلیکیشن | یونیتی
imodels.ir - objectcash.com - musicsignal.ir
دانلود و تماشای ویدیوهای
youtube به صورت رایگان و آسان :
faman.ir
-
تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2014, 21:01
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
Telegram : amirho3in_gh_m
-
تعداد تشکر ها از amirho3in به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2014, 21:07
دوستان یحتمل برای اقای عبید مشکلی پیش اومده.
صبور باشید، بیاد مشکلاتتون حل میشه.
ضمنا شکایت برای سرورهای خارج از کشور بررسی نمیشه. نمونه اش وی پی اس فارس یا خود بنده که مستقیما برای شکایت درباره یه سرور تو فرانسه شکایت کردم که در مراحل ابتدایی رد شد و حتی طرف رو احظار نکردن!
بهترین راه مذاکره هست در بخش سرور مجازی.
-
تعداد تشکر ها از adenaweb به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2014, 21:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adenaweb
دوستان یحتمل برای اقای عبید مشکلی پیش اومده.
صبور باشید، بیاد مشکلاتتون حل میشه.
ضمنا شکایت برای سرورهای خارج از کشور بررسی نمیشه. نمونه اش وی پی اس فارس یا خود بنده که مستقیما برای شکایت درباره یه سرور تو فرانسه شکایت کردم که در مراحل ابتدایی رد شد و حتی طرف رو احظار نکردن!
بهترین راه مذاکره هست در بخش سرور مجازی.
بله سرور های خارج شکایتش پیگیری نمی شه
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2014, 21:38
عضو دائم
باسلام
تا امروز سرویس دوستانی که پرداختی هم نداشتن فعال بود
به جهت تهیه نسخه پشتیبان و....
تا دقایقی دیگر فقط سرویس دوستانی که اقدام به تمدید نموده اند راه اندازی خواهد شد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2014, 21:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mniiinm
عزیز من , من به قرآن 4 تومن ندادم . بلکه 19 تومن دادم . 15 اول رو که دادم گفتن فردا سرویس رو تحویل میدیم . یدفه فردا غیبشون زد و جاشون viasky اومد و گفت 4 تومن دیگه بده تا درست کنم . حالا این وسط من چه کاره ام . 19 تومن چیزی نیست ولی دوست ندارم بقیه 2 شاخ بالای سرم ببینن . هرچند این دو شاخ بالای سرم هست وگرنه ....
دوست گرامی پرداخت شما به آسمان ارتباط شرق 4 هزار تومان بوده و دیگر پرداخت های شما به سرویس دهندگانی دیگر به ما ارتباطی پیدا نخواهد کرد
البته شما در آن دسته از عزیزانی قرار دارید که تمدید نموده اند و سرویس شما امشب نهایی خواهد شد
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
January 1st, 2014, 21:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amirho3in
به بنده قرار بود هزینه ی سرور که اصلا استفاده نکرده بودم و تیدید نکرده بودم 21ت بازگشت داده بشه که نه از شمت جناب حام و نه آقای عبید هتوز بازگشت داده نشده
بنده اگر به تفاهم نرسم باهاشون شکایت میکنم چون از پول زور بدم میاد
adenaweb
ایشون همان آقا حامد هستند
سوالی دارید از خودشون بپرسید
-
-
January 1st, 2014, 21:45

نوشته اصلی توسط
viasky
adenaweb
ایشون همان آقا حامد هستند
سوالی دارید از خودشون بپرسید
یعنی چی ؟
شما چرا رو هم دیگه دایورت میکنید ؟ الان حدود 20 روز گذشته و بنده فقط یک هزینه ای دادم و هیچی تحویل نگرفتم !
تو پیام و ... میگید که صبر کنید در حال برسی هستیم و به زودی پرداخت میکنیم و ... و حالا اینجا ؟!
اون آقای حامد تو پیام میگه از شما باید بگیرم و شما میگید از ایشون ؟
ویرایش توسط amirho3in : January 1st, 2014 در ساعت 22:00
-
-
January 1st, 2014, 21:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amirho3in
یعنی چی ؟
شما چرا رو هم دیگه دایورت میکنید ؟ الان حدود 20 روز گذشته و بنده فقط یک هزینه ای دادم و هیچی تحویل نگرفتم !
تو پیام و ... میگید گه صبر کنید در حال رسی هستیم و به زودی پرداخت میکنیم و ... و حالا اینجا ؟!
اون آققای حامد تو پیام میگه از ما باید بگیرم و شما میگید از ایشون ؟
اگر پرداختی به آسمان ارتباط شرق به منظور تهیه یا تمدید سرویسی داشتید بفرمایید تا بنده پیگیری کنم
متاسفانه مشکل شما با کلون سرور هست که در حال حاضر به اسم جدید داره فعالیت میکنه
و وب سایت قبلی هم کاملا جمع کردن
::. آدنا وب میزبانی وب,ثبت دامنه,سرور مجازی ::.
موفق باشید
-
-
January 1st, 2014, 22:17
با آقای حامد و یا همون یوزر adenaweb
از طربق پ.خ صحبت شد و قرار شد باهاشون بازم راه بیام و قرار شد تا آخر ماه برگشت بدند
امیدوارم پست بعدی من داخل ای تاپیک ، پستی باشه در جهت تایید پرداخت ایشون
شب خوش
-