با سلام از دیتاسنتر مبنا در خدمتم رم 1 گیگ با 70 گیگ ترافیک ماهانه 50 تومان
جهت خرید در سایت تیکت بزنید یا ای دی مارا در یاهو اد کنید
ID y:berbid_vps
با سلام از دیتاسنتر مبنا در خدمتم رم 1 گیگ با 70 گیگ ترافیک ماهانه 50 تومان
جهت خرید در سایت تیکت بزنید یا ای دی مارا در یاهو اد کنید
ID y:berbid_vps
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
ویرایش توسط RoobinaServer : December 31st, 2013 در ساعت 01:22
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در مورد اون مورد هم زیرآب شرکت .... رو زدید من تا الان از 5 تا مرکز دیتا سروش ، تبیان ، پارس ، اسیاتک و هاست ایران سرور داشتم و رو بعضیاشون دارم (منظور فقط سرور اختصاصی هست ) خیلی از اینایی که پشتیبانی 24 ساعته داشتن که خیلی مورد نظرتون هست مهندسینشون نتونستن حتی داون تایم های مرکز دیتا رو کنترل کنند . سرور ما که بماند خخ
عزیزم اتفاقا من بین همه با اسیاتک بیشتر حال کردم نه بخاطر خودشون به خاطر اون شرکتی که .... حالا جریانشو خودتون بهتر میدونید . بهرحال ما الان روی مرکز دیتا اسیاتک 6 تا سایت زیر 100 ایران داریم خودمون و کاملا راضی هستیم ( تقریبا از هر نظر ) و مصرف پهنای باندمون هم حدود 50 ترابایت در ماه هست . در مورد پشتیبانی هم من توی سامانه پشتیبانی دقیقا دیشب ساعت 2.20 دقیقا بامداد تیکت دادم 2.45 دقیقه بامداد پاسخ داده شد و مشکلم حل شد . حالا تلفن جواب بدن یا ندن که اصلا امتحان هم نکردم برام اهمیتی نداره .
دوستان همچنان لطفا اگه افری دارید ارائه بفرمایید .
زیر آب شرکت ؟ فکر نکنم نیازی به زیر آب زدن کسی داشته باشیم زمانی میگن زیر آب که کسی رغیب کاری یا رغیب ... شما باشه و بخواهید زیر آب بزنید برید جای آن و ...
طرز فکرتون جالبه با این که نفهمیدم کجا رو میگید اما موفق باشید بهتره از هاست دی ال که از آسیاتک میده خرید کنید به نظرم به هر حال نظر نمیدم دیگه خودتون واردید.
با تشکر- شریفی
ویرایش توسط RoobinaServer : December 31st, 2013 در ساعت 01:22
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)