نوشته اصلی توسط
reza*
مسئله داشتن یا نداشتن 80 تومن نیست . من خودم یک بار یکی از برام مبلغی واریز کرد و بعد منصرف شد منم پولشو پس دادم . از اون طرف هم همون مبلغی که واسه من پرداخت زده بود هم برگشت حساب خودش . که ادم با انصافی بود مجدد پرداخت کرد .
احتمالا این کار ها برای جلوگیری از اینا هست . اما در مورد اینکه سرویس به موقع بهتون تحویل ندادن ظاهرا حق با شماست . گفتگو هم که آنلاین بوده پس احتمالا عکسی چیزی هم ندارید

بخدا من قصد ندارم این بحث اینجا ادامه بدم ولی با این جواب های سربالای جناب بروهمند مجبور میشم جواب بدم
1. شما که انقدر میگید قوانین چرا داخل قوانینتون قسمتی برای توهین شما به مشتری نیست وفقط گفتید اگه مشتری به شما توهین کرد فلان میکنیم دوستان بنده هم مثل جناب بروهمند نمونه از گفتگو ایشون با بنده رو پیوست کردم خودتون قضاوت کنید
2. امروز نگاه کردم قوانینشون رو یه ستاره اضافه کردن : ( در این مورد هم خودتون قضاوت کنید) (بنده نه توهین کردم و نه شایعه پراکنی فقط واقیتی رو شیر کردم با بقیه) به (متن داخل گفتگو باهوو دقت کنید)
-------------
در صورت مشاهده کاربر که به غیر از سایت اریاسنر اقدام به تبلیغات منفی و شایعه و... بپردازد کاربر در مرحله اول جریمه نقدی و بسته شدن سرویس تا 24 ساعت و در صورت تکرار و مشکلات دیگر سرویس کاربر حذف خواهد شد
* در صورتی که کاربر جدید و سرویس خود را دریافت نکرده باشید بنا به تشخیص مدیریت 50% تا 100% هزینه پرداختی به عنوان جریمه کسر خواهد شد! و کاربر می بایست با ارائه تعهد و ارسال نامه کتبی و حذف ان دسته از تخلفات صورت گرفته از سایت ها یا انجمن ها و ذکر کلیه موارد که انجام شد که تشخیص ان با مدیریت خواهد بود!
در صورت شرایط ویژه از کاربر به عنوان متخلف جهت حفظ اعتبار آریاسنتر شکایت خواهد شد.
------------
بازهم منتظر میمونم برای بازگشت 100% پولی که برای پشتیبانی فوق العاده ضعیف و سرویس داده نشده پرداخت کردم
نکته دیگه بنده قبل پرداخت چندیدن باز سوال کردم برای گرفتن به موقع سرویس ایشون سرویسشون رو چک نکردند که ایا ای پی خالی دارند برای بنده و گفتند که تاشب اوکی میشه
دقیقا
چند ثانیه بعد از پرداخت اینو به بنده گفتند
باز هم تاکیید میکنم اینجانب کوچکترین حرف توهین آمیز و بی احترامی نکردم !
parsdl.group: pardakht shod
parsdl.group: faghat mamnon misham olaviyat bezari ta in serveram suspend nadashode
parsdl.group: tnx
ariyacenter_net: aziz to olaveyyat hasti
ariyacenter_net: alan negah kardam ip khali nadarim
ariyacenter_net: kole 10 nafar shoma