نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 177

موضوع: برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

نقل قول نوشته اصلی توسط sat2they نمایش پست ها
    پیشنهاد بنده به دوستان :
    با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم قبل از پرداخت به دلیل عجله ای که داشتم قرار شد سرور رو تا آخر شب تحویل بدن (حداکثر اول صبح)
    به محض پرداخت وجه فاکتور زیر قولشون زدن و زمان تحویل رو به بیشتر از 24 ساعت بردند که به خاطر نیاز شدید به سرور درخواست کنسلی دادم بعد به بنده گفتند پول هم باید شاپرک واریز کنه بعد به حساب من منتقل کنن.
    من نمیدوم ایشون که انقدر به قول خودشون شرکت بزرگی دارند 80 تومن پول ندارند سفارش بنده رو کنسل کنند و وجه روبرگشت بزنند تا بتونم سریعا از جای دیگه سفارش بگیرم.!!
    یا حداقل قبل از سفارش من بگن موجودی ای پی نداریم باید سفارش بدیم دیتا سنتر و بهانه های دیگر ...
    دوستان پیشنهاد میکنم برای خرید سرور به هرکس اعتماد نکنید .
    مسئله داشتن یا نداشتن 80 تومن نیست . من خودم یک بار یکی از برام مبلغی واریز کرد و بعد منصرف شد منم پولشو پس دادم . از اون طرف هم همون مبلغی که واسه من پرداخت زده بود هم برگشت حساب خودش . که ادم با انصافی بود مجدد پرداخت کرد .

احتمالا این کار ها برای جلوگیری از اینا هست . اما در مورد اینکه سرویس به موقع بهتون تحویل ندادن ظاهرا حق با شماست . گفتگو هم که آنلاین بوده پس احتمالا عکسی چیزی هم ندارید
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

2. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)