نقل قول نوشته اصلی توسط webna نمایش پست ها
شما حرف الکی میزنی وقتی اطلاع نداری حرف مفت نزن .الان بهترین هاستینگ های ایران روی این دیتا سترها هستند
هرکسی به دلیل نوع کاری که با سرور داره و دانش فنیش در مورد دیتاسنتر ها نظر میده ممکنه ایشون متوجه موضوعی شده باشند که شما نشده باشی ovh قطعی های لحظه ای زیاد تو شبکش داره و معمولا حساب نمیشند هر چند گاهی هم قطعی های چند روزه مثل سرور های فراسنه که چند روز قطع شدند یا سرور های کانادا و امریکا که چند روز قطعی داشند و پشتیبانی جواب گو نبود سر همون مسئله کلی از اطلاعات بنده از بین رفت مجبور به استفاده از بک آپ 1 هفته پیش سایت شدم! سرور های هرتنز هم با پینگ پایین تایم اوت دارند و برای سرور های گیم مناسب نیستند و خیلی از افراد با هارد های سرور های این دیتاسنتر به مشکل بر خوردند مشکل مهم ترش مشکل دیداس هست که خیلی خیلی حساس هستند یکی از آیپی های بند دیداس شد تا چند ماه آزادش نکردند

هرکس یک تجربه ای داره و یک جور با مشکلات دیتاسنتر کنار میاد و نظر خاص خودش رو داره دلیل نیست شما هنوز به مشکلات این دیتا سنتر ها برنخوردین به افرادی که تجربه مشکلات رو دارند توهین کنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
سلام

در حال حاضر مناسب ترین جا برای هاستینگ رو ovh فرانسه می دونم

سرور ها و سخت افزار های با کیفیت

آپتایم شبکه 100% در ماه

فایروال سخت افزاری رایگان روی تمامی سرور ها

آنتی دی داس رایگان روی سرور ها

پورت 1 گیگابیت

ترافیک نامحدود ( اصلا ترافیک مصرفی اندازه گیری نمی شود!)

کاملا استیبل و پایدار
زیادی هم مطمئن نباشید با صحبتی که به صورت تلفنی با پشتیبانی این شرکت داشتیم آنتی دیداسشون بیشتر یک شعار هست و گفتند در مورد دیداس های با حجم خیلی کم جواب گو هست در صورتی که حمله جدی بشه نال روت می کنند بر خلاف چیزی که در سایت عنوان کردن حملات نا محدود / حجم حملات نامحدود حملات و... من هم قصد خرید سرور داشتم که بعد از این صحبت پشیمون شدم !