سرویس های دیتاسنتر synapti تو کانادا هم خیلی خوب هستند و توسط ایرانی ها دوست عزیزمون آقای راستگو راه اندازی شده
میتونین مستقیما از خودشون سرویس بگیرین و پرداخت ریالی یا دلاری داشته باشین.
سرویس های shopel DC هم خوبه که تو کانادا هستش. اینام به صورت ریالی و دلاری میتونین.
XLhost آمریکا هم همونطور که پیشنهاد دادند خوبه مدیریت این مرکزداده هم با ایرانی هاست و میتونین پرداخت ریالی و دلاری داشته باشین. و فروش ایرانشون اگه اشتباه نکنم توسط آقای خرازی ها تو اصفهان هستش.
Yesup کانادا , Redstation انگلستان هم که دوستان گفتند از بهترین ها هستند ولی اولی رو باید پرداخت دلاری داشته باشین و دومی رو پرداخت پوندی.
سلام
در حال حاضر مناسب ترین جا برای هاستینگ رو ovh فرانسه می دونم
سرور ها و سخت افزار های با کیفیت
آپتایم شبکه 100% در ماه
فایروال سخت افزاری رایگان روی تمامی سرور ها
آنتی دی داس رایگان روی سرور ها
پورت 1 گیگابیت
ترافیک نامحدود ( اصلا ترافیک مصرفی اندازه گیری نمی شود!)
کاملا استیبل و پایدار
هرکسی به دلیل نوع کاری که با سرور داره و دانش فنیش در مورد دیتاسنتر ها نظر میده ممکنه ایشون متوجه موضوعی شده باشند که شما نشده باشی ovh قطعی های لحظه ای زیاد تو شبکش داره و معمولا حساب نمیشند هر چند گاهی هم قطعی های چند روزه مثل سرور های فراسنه که چند روز قطع شدند یا سرور های کانادا و امریکا که چند روز قطعی داشند و پشتیبانی جواب گو نبود سر همون مسئله کلی از اطلاعات بنده از بین رفت مجبور به استفاده از بک آپ 1 هفته پیش سایت شدم! سرور های هرتنز هم با پینگ پایین تایم اوت دارند و برای سرور های گیم مناسب نیستند و خیلی از افراد با هارد های سرور های این دیتاسنتر به مشکل بر خوردند مشکل مهم ترش مشکل دیداس هست که خیلی خیلی حساس هستند یکی از آیپی های بند دیداس شد تا چند ماه آزادش نکردند
هرکس یک تجربه ای داره و یک جور با مشکلات دیتاسنتر کنار میاد و نظر خاص خودش رو داره دلیل نیست شما هنوز به مشکلات این دیتا سنتر ها برنخوردین به افرادی که تجربه مشکلات رو دارند توهین کنید!
زیادی هم مطمئن نباشید با صحبتی که به صورت تلفنی با پشتیبانی این شرکت داشتیم آنتی دیداسشون بیشتر یک شعار هست و گفتند در مورد دیداس های با حجم خیلی کم جواب گو هست در صورتی که حمله جدی بشه نال روت می کنند بر خلاف چیزی که در سایت عنوان کردن حملات نا محدود / حجم حملات نامحدود حملات و... من هم قصد خرید سرور داشتم که بعد از این صحبت پشیمون شدم !
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
با سلام
اگه دیتاسنتر ایرانی میخواین به نظر من شاتل میتونه خوب باشه من قبلاً ازش اینترنت نامحدود داشتم خوب بوده این جور که من می دونم تنها شاتل در ایران هست که پهنای باند نامحدود برای سرور ارائه میکنه
سلام
برای هاستینگ هتزنر خوب هست ولی اگر برای مجازی سازی می خواید رداستیشن
همه ی دیتاسنترها خوب هستن
یکی رو آدم بخاطرپینگش انتخاب میکنه
یکی رو ادم بخاطر ارزونی و.....
Equinix
خداست فوق العاده گرون هست سرور ندارن دیتاسنترهست
بیشترین دیتاسنتر در کل چهان رو فکر کنم اینها دارن توی دیتاسنتر هم میشه از پروایدرهای متفاوت اینترنت تهیه کرد برای سرور جداگانه
oplink
اپ لینک امریکا سرور دارن ارزوننن کیفیتوشن خوبه پورتش خوبه
مهمترازهمه پاسخگویی درست حسابی و زود به زودشون هست
ovh
سرورهای امریکاو کاناداوفرانسش همه خوبه بعضی موقع ها ایرادات شبکه ای دارن
جون حجم فروشششون خیلی بالاست
hetzner
از موقعی دارن هاردهاشونو تعویض میکننن میشه بهشون تکیه کرد
بیخیال واسطه ها شید درکل .گرفتین خودتون بگیرید سرور و استفاده کنید
تا یکسری مشکلات رو نداشته باشین
ویرایش توسط ULTRAWEB : December 29th, 2013 در ساعت 20:08
سلام
خیلی کم اونا با خیلی کم من و شما خیلی فرق می کنه!
من می تونم از اعتبار شرکت به شما گارانتی برگشت وجه بدم، اگه دی داس کم آورد!
قبول دارم هیچ جا هیچ چیز 100% نیست، اما خیلی جاها همین رو هم نمی دهند اگر هم بدهند بالای 100 دلار برای اون هزینه می گیرند.
یک استراتژی اینه که سر راه هر سرور یک آنتی دی دی داس 100 دلاری قرار بگیره، یک استراتژی هم اینه که سر راه تعداد بالایی سرور یک آنتی دی داس چند هزار دلاری قرار بگیره و هزینه ها تقسیم بشه.
راندمان نهایی خیلی با هم فرق می کنه.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)