نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: قرارداد هسته ای با شهراد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : قرارداد هسته ای با شهراد

نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    سلام

من میخواستم یک سرور از ایران تهیه کنم فقط شرکت شهراد تعرفه هایش نسبت به بقیه مناسبتر بود ، پیگیر شدم و تاکید زیادی کردم که قرارداد کتبی امضا کنم . به 2 دلیل

چون مسئول فروش میگفت حالا شما ماه اول بگیرید اگر مشکلی نداشت می تونید تمدید کنید (من سرویس یک ماهه نمی خواهم)
    همچنین میگفت ترافیک باید متقارن باشد ! در غیر اینصورت سرورتون رو میبندیم ( گزارش شده سرور همکارا رو بستن)

و مهمتر از همه من پورت یک میخواستم که گفتند 1/4 هست پورت اگر مصرف زیاد باشه 1/8 میشه !

بعد از پافشاری برای بستن قرار داد زحمت کشیدند قرارداد ترکمانچای را برای من فرستادند .

که مهمترین بند های آن 1.5 میلیون باید ودیعه پرداخت کنم برای فسخ قرار داد برای ماه های آینده اگر یک ماه قبل خبر ندهم آنها بدون مراجعه به مراجع قانونی حق دارند اوون مبلغ رو هاپولی کنند (چیز دیگه ای به زهنم نرسید) :دی

اینم لینک دانلود قرارداد ded-iran

سوال اگر قرارداد رو ببینید عکس چند تا پلن گذاشتند که من توی سایت دیگه دیده ام اما یادم نمیاد کدوم سایت بود ( احتمال میدهم خودشان دیتاسنتری ندارند)
    ترافیک خب متقارن هست این ها هم برای همین همچین قرار دادی به قول شما ترکمان چای میدن و همش مادی میبینند چون اگر شما فردا بیای کلی دانلود کنی و بگذاری برید برای آنها دردسر درست میکنید و خسارت.

ترافیک مخابرات میده هر گیگ دانلودی 1000 چه بسی بیشتر بستگی به پورتی داره که خرید میکنید برای همین نمیشه 1 به 1 داد هرکسی هم 1 به 1 بده برای سیاست کاریشه و از جای دیگه سودش را کم میکنه که این کار را معمولا isp ها چون از فروش adsl سود دارند میکنند و کمی از سود را به پای ضرر دانلود میزنند اما خب شهراد نمیزنه و این کارو نمیکنه چون فکر نکنم در توانش باشه آخرین خبری که داریم خودشون میگفتند کاربر میاد 2 یا 3 ترا میگیره همش رو دانلود میکنه خب این یعنی ضرر خیلی زیاد.

تازه این قوانین را برای کلو گذاشتند قبلا نبود

اگر خواستید کلوی بهتر میتوانیم بدیم خدمتتون اما با همان ترافیک متقارن و مصرف عادی نه که دانلود سرور راه بیفته برای اون کار هزینه آن جدا میباشد.

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : December 29th, 2013 در ساعت 10:02
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)