-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
December 27th, 2013, 17:30
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نوشته اصلی توسط
ramtin895
شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )
بله درک میکنم ولی من با اقا حامد حرف،زدن، گفتن که برای شما یه کانفیگی بوده که باید انجام میدادن که دو هفته پیش انجام دادن انگار.
اینجوری هم که ایشون گفتن و از تاپیک استنباط کردم، انگار شما مشتری ها ملا به viasky منتقل شذید، حالا من نمی دونم واقعا چرا حامد رو مسول دوباره خاموش شدن سرورها میدونید؟ مگه هنوز دسته ایشون هست سرورها؟
-
-
December 27th, 2013, 17:42
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نوشته اصلی توسط
adenaweb
باسلام و درود
حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
سلام.
متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.
در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !
یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته ! نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده ! http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:
دو سرور اختصاصی به صورت کلو در لوکیشن های امریکا و کانادا هر کدام به ارزش پانزده میلیون تومان از طرف آسمان ارتباط شرق خریداری شده اند
شما 15 میلیون تومان سرور خریداری کردید!؟ بابا ایول دارید ! فکر نمی کنید مبلغش یکم زیاده؟
و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.
قابل توجه آقایون مدیران:
نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
ویرایش توسط 7moon : December 27th, 2013 در ساعت 17:50
-
تعداد تشکر ها از 7moon به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 18:03

نوشته اصلی توسط
7moon
سلام.
متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.
در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !
یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته !
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده !
http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:
شما 15 میلیون تومان سرور خریداری کردید!؟ بابا ایول دارید ! فکر نمی کنید مبلغش یکم زیاده؟
و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.
قابل توجه آقایون مدیران:
نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.
ارادتمند
-
-
December 27th, 2013, 18:08
آقا حامد که قرار بود یه کاری برای من انجام بده و انجامم داد ! ولی یه اسکریپت vip بود که من براش باید اکانت مثلا 1 ماهه میساختم بعد اگه مشتری بعد 1 هفته اونو میخرید 7 روز ازش کم میشد ! یعنی در واقع مشتری پول 1 ماهه میداد ولی 23 روزه میگرفت ! خیلی هم شیک گفتش که من دیگه پشتیبانی نسبت به اسکریپتی که برات نصب کردم ندارم ! منم گفتم باشه ! خلاصه رفتم سراغ یه طراح اسکریپت اختصاصی برام بسازه ! گرچه بعدا فهمیدم اسکریپتی که واسه من نصب کردن ایشون اسکریپت رایگان persian vip بوده و زیرش حق کپی رایت سایت persian script بوده که ایشون حق کپی رایتشو به clone server سایت خودشون تغیر دادن ! خوب این از این !
آقا عبیدم که رسما پیچیده به بازی !
حالا از انصاف بگو !!!!!
-
تعداد تشکر ها از ramtin895 به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 18:12

نوشته اصلی توسط
adenaweb
دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.
ارادتمند
من کاری به شما ندارم، شما دفاع کردید ازشون ! منم گفتم که بدونید.
دوست عزیز سوء تفاهم نشه، اما شریف بودن به اینکه سرور رو در عرض 30 دقیقه تحویل بدن، جواب دادن با کلمات ادبی توی پشتیبانی و... نیست و نخواهد بود.
خلاصه حرف های شما متین هست.
-
تعداد تشکر ها از 7moon به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 19:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adenaweb
باسلام و درود
حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
ایدی یاهو که دادید ماله داووده ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
December 27th, 2013, 19:07
عضو دائم
اون موقع که می گم هر جفتشون کلاهبردار هستند باور نمی کنید... بازم برید سرویس ارزون بخرید اصلا به من چه...
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 19:07
عضو انجمن
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
December 27th, 2013, 20:14
خوب خدارو شکر مشکل ما برطرف شد و سرورم از کلون اومد رو ویاسکی و روشن شد !
در ضمن بنده از این به بعد خیلی جدی پیگیر مسائل هستم و از این به بعد هر مشکلی قراره پیش بیاد 1 هفته قبلش مسئولین موظف هستند اعلام کنند !
چون واقعا این ماه به نحوی ماهه بازیچه گرفتن نه تنها بنده بلکه تمام کاربران بود !
و یک جمله از ناپلوئون بناپارت میگم که امیدوارم همیشه همه ی ما به اون عمل کنیم : ( مرا به یک حقیقت تلخ بیاراز اما هرگز با یک دروغ شیرین خوشحالم مکن )
از مسئولین تقاضا دارم دیگه دروغ نگن و همیشه با حقیقت جلو برن !
یا علی ...
-
تعداد تشکر ها ازramtin895 به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2013, 20:19
عضو دائم
سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-