نقل قول نوشته اصلی توسط 7moon نمایش پست ها
سلام.
متاسفانه 3-4 روزی میشه منم مشکل کندی رو داشتم بطوری که پینگ خیلی شدید داشتم، گفتم شاید مشکل از اینترنت منمِ، ولی دیدم نه ! سرور خاموش شد، بعد از تیکت به من هم گفتن که عزیزم داریم انتقال میدیم تا آخر شب برطرف میشه. که الآن متوجه شدم سرور هم سرور من خاموشِ هم دوستان.

در مورد شریف بودن هم، حامد خان هم شریف بودن یهو مشتری ها رو کردن کالا ! و فروختن به یکی دیگه. من نمی خوام توهینی به کسی بکنم اما این کار اصلاً خوب نبود. با نباید به عهده می گرفتی یا اگه گرفتی باید رسیدگی کنی. این آقای عبید یا viasky هم اگر مثل حامد خان بکنن خب یعنی واقعاً برای این انجمن متاسف هستم هم انجمن هم مدیرانش !

یاهو آیدی ایشون iranxt هستش و ایشون ظاهراً یه پروفایل هم براش ساخته ! نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و توی تاپیک خودش از خودش تشکر کرده ! http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/#post902144 ایشون توی سایتشون توی آخرین اخبار اعلام کردن:

شما 15 میلیون تومان سرور خریداری کردید!؟ بابا ایول دارید ! فکر نمی کنید مبلغش یکم زیاده؟

و دوستان منتظر هستن تا جناب آقای عبید جواب قانع کننده ای برای این کارها بدهند.

قابل توجه آقایون مدیران:
نمایش مشخصات: Vi4Sky - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نمایش مشخصات: iraxt - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
دوست عزیز من نه سر پیازم نه ته پیاز ولی درباره اون جکلتون که گفتید تبدیل کردن یوزرها به کالا، فقط ایشون اون کارو نکرن. تو تاپیک ها یه سری بزنید خیلی ها این کار رو انجام دادن.

ارادتمند