اول بریم سراغ غلط املایی :دیدرود
اصلا به شیعه بودن و غیر شیعه بودن ربطی نداره چرا ما دین رو ملاک قرار میدیم ؟
به انسانیت ربط داره !
من خودم شخصتا طوریم که پول سرور این ماه رو دادم تا 15 روز آینده یعنی نصف ماه باید پول سرور رو از زیر سنگم شده جور کنم که راحت باشم از بابت هزینه وگرنه تا آخر ما انگار زندگیم حرومه ! چون پشتوانه مالی ندارم همه کار ها رو دوش خودم هستم
نصیحت من به دوستان
شاید افزاد زیادی اینجا منو نشناسن
ولی 2-3 سال پیش که من شروع کردم هزار دفعه زمین خوردم سرور قطع بود یا بکاپ ها خراب میشد نمیدونم سر چیزی های الکی و.. سر آخرم جمع کردم ! ولی کم نیاوردم اینجا اومدم کم کاری خودم رو ملاک دادم که اگه این کارارو میکردم اینطوری نمیشد اومدم خودمو اصلاح کردم و شروع به کار کردم با نام پارسی نتورک که سی پنل کلا دامین رو تحریم کرد هر لایسنس که میگرفتیم به باد میرفت و مجبور به تغییر نام به فراز دیتا شدیم و عرض کنم که ما ایرانی ها بی فرهنگیم باید قبول کنیم ! جدا از بی فرهنگی اینه که زورمون میاد به هم کمک کنیم صادق نیستیم ! طرف میخواد یه کمک کنه زورش میاد ! میگه چرا اون یاد بگیره ! بابا هم وطنت هست البته حق میدم شاید بعضی ها لیاقت یاد گرفتن رو نداشته باشن
به هم کمک نمیکنیم دروغ میگیم برای این که سرویس خودمون فروش بره کلی دری وری میگیم آی 32 هسته هست آی 64 گیگ رم دارم و... مشتری بدبخت هم میگه آره راست میگه! خوب که چی ؟ شمایی که میای این اطلاعات چرت رو میگی ! اطلاعات سرورت رو درست بگو ایا میاد آیا نمیاد ولی بازار ما رو اشباء نکن میاد طرف میگیره آی فلانی سرورش 64 گیگ رم داشت مفت نمی ارزید ! این آقا 16 گیگ رم داره که دیگه هلزونیه !
من اینقدر زمین خوردم نامردی دیدم نه من خیلی از دوستانی که دارند در این عرصه فعالیت میکنند ولی کم نیاوردم گفتم انشالله درست میشه حتی با نمایندگی هم سر کردم ولی اومدم بالا !
یه چیز بسیار غلط هم بین ما ایرانی ها جا افتاده مسئله پهنا هست طرف میاد میگه باید باید همه چی نامحدود باشه ! همه ما میدونم توی هاستینگ نامحدود معنا نداره !
یا میاد میگه پلن پر بازدید فرقش با معمولی چیه شما پول زور دارید میگیرید !
خداشاهده طرف اومده هاست گرفته نمیدونسته سی پنل چی هست و بلد نبود لاگین کنه میخواست بره از من شکایت کنه که آقا این کلاه برداره !
یا بلدیم فقط سوتی بگیریم توی یه جمع هستیم اصلا جمع رو ول ! همین جا من دارم توضیح میدیم یه چیزی رو به جای حرف مینویسم هرف ! آقا اینو دیگه کس میدن !
یا طرف در مورد یه موضوع داره حرف میزنه مثلا میگه لینوکس رایگان نیست خوب بنده خدا شاید یه یکمی مطلب رو قاطی کرده یا یادش رفته با احترام بگیم دوست عزیز اون ویندوزه که پولیه... نه که میایم میگم تو بلد نیستی ! اینقدری که نمیفهمی فرق لینوکس و ویندوز چیه
انگیزه رو از هم میگیریم
ما تا وقتی با هم کمک نکنیم آقایون پشری هم نمیشیم ! ختم کلام
موفق باشید
هلزون = حلزون
اشباء = اشباع
================
ایرانی ها اتفاقا و برخلاف نظر شما بسیار با فرهنگ هستند اصالتا ولی متاسفانه چون نمیخوان ریا بشه بروز نمیدن
بهتره بخث رو پایان بدیم، منتظر نتایج این تاپیک باشیم
ارادتمند
ایزدپناه