من هم کاملا با شما موافقم
در این انجمن یه عده هستن که دستشون در یک کاسه هست و همین تا میبینن که یکی میخواد هاستینگ بزنه ( یا اگه زده و میخواد مشتری جذب کنه )
سریع میپرن وسط و مانع میشن.
آخه مشتری شون رو از دست میدن.
adenaweb عزیز لطفا پیام خصوصیتون رو چک کنید.
درود
اصلا به شیعه بودن و غیر شیعه بودن ربطی نداره چرا ما دین رو ملاک قرار میدیم ؟
به انسانیت ربط داره !
من خودم شخصتا طوریم که پول سرور این ماه رو دادم تا 15 روز آینده یعنی نصف ماه باید پول سرور رو از زیر سنگم شده جور کنم که راحت باشم از بابت هزینه وگرنه تا آخر ما انگار زندگیم حرومه ! چون پشتوانه مالی ندارم همه کار ها رو دوش خودم هستم
نصیحت من به دوستان
شاید افزاد زیادی اینجا منو نشناسن
ولی 2-3 سال پیش که من شروع کردم هزار دفعه زمین خوردم سرور قطع بود یا بکاپ ها خراب میشد نمیدونم سر چیزی های الکی و.. سر آخرم جمع کردم ! ولی کم نیاوردم اینجا اومدم کم کاری خودم رو ملاک دادم که اگه این کارارو میکردم اینطوری نمیشد اومدم خودمو اصلاح کردم و شروع به کار کردم با نام پارسی نتورک که سی پنل کلا دامین رو تحریم کرد هر لایسنس که میگرفتیم به باد میرفت و مجبور به تغییر نام به فراز دیتا شدیم و عرض کنم که ما ایرانی ها بی فرهنگیم باید قبول کنیم ! جدا از بی فرهنگی اینه که زورمون میاد به هم کمک کنیم صادق نیستیم ! طرف میخواد یه کمک کنه زورش میاد ! میگه چرا اون یاد بگیره ! بابا هم وطنت هست البته حق میدم شاید بعضی ها لیاقت یاد گرفتن رو نداشته باشن
به هم کمک نمیکنیم دروغ میگیم برای این که سرویس خودمون فروش بره کلی دری وری میگیم آی 32 هسته هست آی 64 گیگ رم دارم و... مشتری بدبخت هم میگه آره راست میگه! خوب که چی ؟ شمایی که میای این اطلاعات چرت رو میگی ! اطلاعات سرورت رو درست بگو ایا میاد آیا نمیاد ولی بازار ما رو اشباء نکن میاد طرف میگیره آی فلانی سرورش 64 گیگ رم داشت مفت نمی ارزید ! این آقا 16 گیگ رم داره که دیگه هلزونیه !
من اینقدر زمین خوردم نامردی دیدم نه من خیلی از دوستانی که دارند در این عرصه فعالیت میکنند ولی کم نیاوردم گفتم انشالله درست میشه حتی با نمایندگی هم سر کردم ولی اومدم بالا !
یه چیز بسیار غلط هم بین ما ایرانی ها جا افتاده مسئله پهنا هست طرف میاد میگه باید باید همه چی نامحدود باشه ! همه ما میدونم توی هاستینگ نامحدود معنا نداره !
یا میاد میگه پلن پر بازدید فرقش با معمولی چیه شما پول زور دارید میگیرید !
خداشاهده طرف اومده هاست گرفته نمیدونسته سی پنل چی هست و بلد نبود لاگین کنه میخواست بره از من شکایت کنه که آقا این کلاه برداره !
یا بلدیم فقط سوتی بگیریم توی یه جمع هستیم اصلا جمع رو ول ! همین جا من دارم توضیح میدیم یه چیزی رو به جای حرف مینویسم هرف ! آقا اینو دیگه کس میدن !
یا طرف در مورد یه موضوع داره حرف میزنه مثلا میگه لینوکس رایگان نیست خوب بنده خدا شاید یه یکمی مطلب رو قاطی کرده یا یادش رفته با احترام بگیم دوست عزیز اون ویندوزه که پولیه... نه که میایم میگم تو بلد نیستی ! اینقدری که نمیفهمی فرق لینوکس و ویندوز چیه
انگیزه رو از هم میگیریم
ما تا وقتی با هم کمک نکنیم آقایون پشری هم نمیشیم ! ختم کلام
موفق باشید
گله برای چی داری الان شما؟ از اینکه بهت گفتن سود نداره و فکر می کنی داره؟ خب اگر می دونی داره چرا اقدام نمی کنی و از اینا می پرسی؟ کسی معمولا برای خودش رقیب نمی تراشه! البته با حساب و کتاب ۲۰۰ هزار تومنی که شما کردید اصلا نمی تونید رقیب حساب بشید. ۲۰۰ هزار تومن پول لایسنس های یه سرور رو هم به زور میده چه برسه به خود سرور و لایسنس whmcs و ما بقی مسائل.
شما امروز یه ریسلر سی پنل خوب بخاین بگیرید باید ماهیانه ۱۰۰ هزار تومن بدید که روش بتونید چند تا سرویس مناسب بدید باز سرور اختصاصی که بماند!
دوستانی که گفتن نرید سراغش بد بیراه نگفتن چون هر کی رو می بینه یه ریسلر انداخته با یه whmcs نال و میاد اینجا سرور تیغه ای و اره ای و تبری میخاد بفروشه!
فروشنده های سرور مجازی واسه قاپیدن مشتری یک ماه تست رایگان میدن!
واسه فروش یه هاست ۵ تومنی از ..... های مشتری بالا میرن و هی میارن پایین تر قیمت رو با کوپن تخفیف ویژه که دیگه باید کم کم یه پولی داده بشه مشتری بیاد سرویس بگیره!
قدیمی ها شاید موفق باشند ولی اگر میخان تازه وارد بشید یا دوباره شروع کنید باید قوی و متفاوت باشید تا ملت بیان سراغ شما و الا بقیه هستند دیگه.
با حرف ایشون موافقم اگر خودتون میدونید که پول در میاد از این کار برید دنبالش چرا میای گله میکنی از دوستان!معمولا هم کسی دوست نداره یه چیزی رو با کسی تقسیم کنه در نتیجه میاد بهت میگه این کار بدرد نمیخوره که در مورد هاستینگ هم زیاد بی راه نمیگه اگر توجه کنید هاستینگ های قارچی! که مثل قارچ هر روز بیشتر میشن خیلی ها رو خراب کردن بعدش هاست های رایگان رو هم در نظر بگیر که کاربرهای تازه کار میرن ازشون استفاده میکنن مثلا تو چند جا بحث بود یکی به یکی دیگه میگفت بیا از این هاست رایگان هاست بگیر از 10 تا هاست پولی هم بهتره! این جمله نشون میده که هاستینگ های قارچی زدن دهن این شغل رو سرویس کردن! خود من معمولا از هاستینگ های تازه کاز سرویس نمیگرم دلیلش هم اینه که بیشرشون چند ماه دیگش جمع میکنن میرن یا اینکه سرویس هاشونو انقدر پر میکنن که سرعت حلزونی میشه خلاصه از نظر من برای وارد شدن به این کار باید نمونه باشید نه تکراری!! چون تو این شرایط که بعضی ها هاست رایگان رو بهتر از هاست پولی میدونن و فقط هاست رو هارد میدونن!!! اگر متفاوت نباشی خدایی نکرده زمین میخوری موفق باشی
ویرایش توسط MEHDI KARAMI : December 26th, 2013 در ساعت 01:19
چند وقت پیش یکی از دوستان پیشنهاد داده بود که یک اتحادیه یا مرکزی برای حمایت از هاستینگ ها و جمع آوری هاستینگ های بی کیفیت راه اندازی بشه ، اولش با این طرح مخالف بودم ، چون از اونایی بودم که سرویس رو ارزون میدادم و کم میاوردم سرویس رو تمدید نمیکردم ، اما ادم تا ی موقعی حلال و حروم سرش نمیشه ، اما الان چی ، موقعیت هامو جور کردم که هم نماد اعتماد بگیرم هم درگاه پرداخت ، هم با اتحادیه حمایت از هاستینگ ها موافقت کنم ، واقعا وجود بعضی ها مایه ننگ هست (شاید شامل خودمم باشه) ، منم دارم از جایی شروع میکنم ، فعلا که از هاست ایران شروع کردم ، هاست دانلود هم داره راه اندازی میشه ، انشاالله کار بعدی فروش سرور مجازی تحویل آنی هست
در مورد اتحادیه یا حمایت از هاستینگ ها هم میشه فکری کرد
من چیزی نخوندم از این تاپیک جز حرف رضا احسانی
ولی
هیچ کس حاظر نیست برا خودش رقیب بتراشه
خب این یه امره منتطقیه جناب
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)