نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

سلام خدمت شما
    کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
    کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
    تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
    مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
    باز می گردم با ابتکاری نوین

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    سلام خدمت شما
    کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
    کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
    تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
    مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
    نظر تو اصلا مهم نیست مردک شیاد ، به خیال خودت رفتی سرور هامو دلت کردی و وی پی اس سایت رو هم پاک کردی که ردی ازت نمونه ؟ غافل از اینکه نمی دونستی من هر شب از کلیه دیتا بیس ها بک اپ میگیریم ؟

اول از همه تو که ادعا کردی انلایز ایپین 4 روز طول میکشه این از این

دوم تو همون ابراهیم اقایی ساکن تهران ، دله *** اصفهان ، اینم از عکسی که از ای پی لاگر چت من با mamadofx که با شماره حساب مادرت به اسم میترا .... داری اقدام به کلاه برداری می کنی ، که به کمکی یکی از دوستان تو wht ایپیتو برای اطلاعات بیشتر به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي فکس شده و استعلام ایپی شما به زودی معلوم میشه ، خودم شخصا شبنه شکایتی بر این اساس تنظیم کردم که به اسم من کلاه برداری کردی

از مدیر این انجمن هم درخواست شده که جلوی فعالیت شما در این سایت گرفته بشه .

در کل فکر نکن در فانتزی های خود به سر می بری پیدا کردن تو کاری نداره .

اینم هم عکس از پی لاین تو

در مجموع 319000 تومان قصد کلاه برداری داشتی به اسم من ، که پا با جوراب خوردی ، این دفه که گذشت ولی کاری میکنم چند سالی بری زندان . حالا ببین

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
    و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
    شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
    طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
    به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
    دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
    سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم

4. تعداد تشکر ها از iran-data.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
    و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
    شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
    طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
    به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
    دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
    سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم

صبر کن حالی ازت بگیرم که دیگه پرو بازی در نیاری . مردک شیاد . هنوز پرونده بچه ها از شکایت باز هست و به پی لاین هم اعلام شده و حساب شما در کل بسته خواهد شد از این سیستم به جرم کلاه برداری

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

طلب اقای سجاد صادقی با شماره تراکنش 2^21449 از حساب تون کسر و به حساب ایشون واریز شد. تراکنش مربوطه هم برگشت داده شد.
    مانند ایشون به پی لاین اعلام کنید
    ویرایش توسط iran-data.net : December 23rd, 2013 در ساعت 18:46

7. تعداد تشکر ها از iran-data.net به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)