نوشته اصلی توسط vahab00 ما رفتیم گفت کد تخفیف وجود نداره :دی شما یکبار هم پست اول رو مطالعه بکنید.دقیقا براتون کپی کردم. کدتخفیف ها از ساعت اداری روز شنبه مورخ 1392/09/30 شروع خواهد شد.
glxx
نوشته اصلی توسط ramsin شما یکبار هم پست اول رو مطالعه بکنید.دقیقا براتون کپی کردم. کدتخفیف ها از ساعت اداری روز شنبه مورخ 1392/09/30 شروع خواهد شد. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ببخشید حواسم نبود شرمنده راستی استاد این تو فوترتون هست : تمامی حقوق مادی و معنوی سایت برای Simaresane Company محفوظ می باشدو هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی خواهد داشت این آیا حقیقت دارد ؟ اگه کپی بشه مشکلی پیش میاد ؟ از قالبتون خوشم اومده
ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس دکمه تشکر خراب شده آیا ؟ ظرفی که پر است، کم صداست...
نوشته اصلی توسط vahab00 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ببخشید حواسم نبود شرمنده راستی استاد این تو فوترتون هست : این آیا حقیقت دارد ؟ اگه کپی بشه مشکلی پیش میاد ؟ از قالبتون خوشم اومده صددرصد پیگرد قانونی خواهد داشت توسط شرکت.
نوشته اصلی توسط ramsin صددرصد پیگرد قانونی خواهد داشت توسط شرکت. استاد من هیچ مشکلی با قالب شما ندارم اما خوشحال میشم یه نگاهی به لینک سایت من بندازید وهاب آنلاين | قالب سبد من
glxx, pasargad-it
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن