این حرفیه که شما میزنی , ولی شواهد و مدارک چیزه دیگه ای نشون میده و شنبه که رفتم برای تنظیم شکایت چون دقیقا قرار اسم شمارو اونجا بنویسم کاملا با مدارک موجود شما مقصری حتی اگه پول ها به حساب شما نیومده باشه , شما حتی اگه راست بگی بستر مناسب برای کلاه برداری رو مهیا کردی و تا وقتی که اون طرف اصلی پیدا نشه شما میشی مسئول تمام این قضایا و باید تمام خسارات رو بدی و پرونده برات درست میشه , دفعه اولمون نیست که این بچه بازیا پیش میاد برامون , از شنبه به بعد که پرونده افتاد رو روال قانونی ( خیلی هم زود این شکایات رو بررسی میکنن چون خیلی واضحه ) اونوقت بیا بگو من مقصر نیستم ولی قانون چیزه دیگه میگه ( حتی اگه واقعا نباشید که هستید ) قول بهت میدم هم مجبور میشی کل پول ها رو برگردونی هم برات پرونده میشه و باید کلی تعهد بدی شاید شاکیات راضی بشن
ویرایش توسط faramobile : December 19th, 2013 در ساعت 12:58
برو شکایت کن ولی قبلش از این دو نفر اطلاعات بگیر
hadi_am_2009@yahoo.com
Sadegh_kzadeh@yahoo.com
خوب من اگه میخواستم کلاه برداری کنم که نماد نمیگرفتم ، شما اصلا به نماد ما توجه نکردید و رفتید خرید کردید از اون سایت
شما ظاهرا 1 درصد هم از بحث های قانونی اطلاع نداری !!
دقیقا به خاطر همون سایت و نمادی که به اسم شماست در چند روز بررسی راحت شما میشی مسئول تمام این کلاهبرداری , محض اطلاعات بگم توی فتا و پلیس سایبری ساب دامین یا زیر دامنه از یه دامنه اصلی , دقیقا حکم همون دامنه اصلی رو داره و هر فعالیتی که توش انجام بشه دقیقا برای دامنه اصلی هم صدق میکنه
ویرایش توسط faramobile : December 19th, 2013 در ساعت 13:11
ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 20:11
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بنده هم اصلا کاری به صحبت شما نداشتم. ایمیل هارو که دیدم تعجب کردم. و از آنجایی که کامل آقای امیری رو میشناسم و میدونم با این جریان کاری ندارند سوال شد واسعم که چرا اسم ایشون این وسعت کشیده شده و از اونجایی که در صفحات قبل گشتم و چیزی ندیدم این نوشته رو زدم. اصلا روی صحبتم با شما نبود با آقای ناثری بود که اسم ایشون رو آورد بودند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)