صفحه 10 از 25 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

Cool |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

ویرایش شد
    ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
    باز می گردم با ابتکاری نوین

2. تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
    الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
    عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
    ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
    من درخواست همکاری به اون ندادم قضه این بود که این اقا تو سیستم گارنا مشتری بنده بودن محصولات اینجا رو می خریدن گارنا شاپ . نمایندگی رسمی گارنا در ایران ، بعد چند وقت که اشنا شد به من گفت که فروش سرور مجازی و هاست و دامنه راه بندازیم و سرمایه از من و کار از اون ، خوب منم قبول کردم و چنتا سرور خریدم بعد چند وقت گفت تایم انلاینت بالاس شماره موبایل تورو میزارم تو سات به عنوان پشتیبان و من به تیکت ها رسیدگی میکنم ، گفتم باشه بعد امد گفت تو ، تو اون سایتت نماد اعتماد داری بیا برو نماد بگیر چون یه بار گرفتی دیگه میدونی چیکار باید بکنی و منم گفتم باشه داشتیم خوب پیش میرفتیم و مشکلی نبود که گفت سرور ایران و من گفتم پول ندارم فعلا ، خودت اگه داری بگیر ، گفت باشه رفت یه ساب دامنه رو سایت زد که پول مشتریا به درگاه بانکی پی لاین خودش بره که بعد سرور شارژ کنه ، که حالا می بینیم اینطوری شده .

من اینجا امدم مشکل ببینم چی مشه اگه میخواستم کاری بکنم ، راحت می تونم ادعا کنم که شما از سایت من خرید نکردی ، شماره پیگیری هم بدی از درگاه بانکی من نبوده و ارجا میشی به سیستم پی لاین ، حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه برید پی لاین شکایت کنید و اطلاعات طرف رو دربیارید ، منم مثل شما تنها 2 تا ایمیل و 2 تا شماره تماس دارم که خاموش کرده .

تا الان چقدر پرداخت انجام شده ؟
    ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 01:14

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

خوب دوست عزیز شما هم کم تقصیر کار نیستی که به هر کسی بدون ضمانت دسترسی بدی اونم با حساب خودش!!!اگر قرار بوده همکاری کنید نباید اجازه میدادی با اسم شما و اعتبار شما و حساب خودش کار کنه!!!الا وظیفه شماست این شخص رو پیدا کنی هزینه های تمام اشخاصی هزینه واریز کرده اند رو برگشت بدید!!!

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    خوب دوست عزیز شما هم کم تقصیر کار نیستی که به هر کسی بدون ضمانت دسترسی بدی اونم با حساب خودش!!!اگر قرار بوده همکاری کنید نباید اجازه میدادی با اسم شما و اعتبار شما و حساب خودش کار کنه!!!الا وظیفه شماست این شخص رو پیدا کنی هزینه های تمام اشخاصی هزینه واریز کرده اند رو برگشت بدید!!!
    تو شرایطی که ما بودیم همچین برنامه ای پیشبینی نیمشد ، منم این وسط وقت و پولم رفته چند بار هم قبلا سرم کلاه رفته برای خرید دلار و رفتم دادگاه جواب ندادن ،خودتون پیگیری کنید ، به payline هم اعلام کنید کاری اگه به من مربوط میشه در خدمتم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    26 پست

سایت برایه شماس
    پنله دامنه رویه ایمیله شماس
    مگه میشه یکی بیاد یه ساب دامین بزنه به دامنتون بدونه اینکه شما در جریان باشی !!!!!
    به طوره کل شما هم این وسط ضرر میکنی و این رو میدونم
    اما خودتونم میدونین که فعلا با توجه به دسترسیهایی که دادین به این شخص مقصر خوده شما هستین که از اعتباره سایتتون برای این قرد گزاشتین
    و این وسط هم ما متضرر شدیم تا اینجا
    هم شما
    پس لطفا هرچه سریعتر ایشون رو پیدا کنین تا همه این افرادی که اینجا هستن بیشتر از این متضرر نشن و به صورته دیگه ای اقدام نکنن

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    75 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط code_2219 نمایش پست ها
    سایت برایه شماس
    پنله دامنه رویه ایمیله شماس
    مگه میشه یکی بیاد یه ساب دامین بزنه به دامنتون بدونه اینکه شما در جریان باشی !!!!!
    به طوره کل شما هم این وسط ضرر میکنی و این رو میدونم
    اما خودتونم میدونین که فعلا با توجه به دسترسیهایی که دادین به این شخص مقصر خوده شما هستین که از اعتباره سایتتون برای این قرد گزاشتین
    و این وسط هم ما متضرر شدیم تا اینجا
    هم شما
    پس لطفا هرچه سریعتر ایشون رو پیدا کنین تا همه این افرادی که اینجا هستن بیشتر از این متضرر نشن و به صورته دیگه ای اقدام نکنن
    87تومن پول پرداخت کردیم سرویسی نگرفتیم
    من خیر سرم عجله داشتم
    این چند روز الکی الاف شدم
    حالا تکلیف ما چیه؟
    پولو از کی بگیریم

عضو جدید online.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    111
    تشکر شده در
    75 پست

شخص دومی در کار نیست

بنده ساب دامین به بردار خودم هم نمیدم چه برسه....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NaSRI نمایش پست ها
    تو شرایطی که ما بودیم همچین برنامه ای پیشبینی نیمشد ، منم این وسط وقت و پولم رفته چند بار هم قبلا سرم کلاه رفته برای خرید دلار و رفتم دادگاه جواب ندادن ،خودتون پیگیری کنید ، به payline هم اعلام کنید کاری اگه به من مربوط میشه در خدمتم
    سلام
    دوست عزیز همه اش مربوط به شما میشه! فکر کردین الکی هست؟ موقعی که سود میبردین شریکتون بود حالا که کلاهبرداری رخ داده ظاهرا شما بی تقصیرین؟!
    مثل اینه که شما ماشینتون رو بدین دست یکی که گواهی نامه نداره ایشونم بزنه کسی رو بکشه !
    به هرحال نماد به اسم شما هست و پاسخگو هم طبق قانون فقط و فقط شما هستین! دوستان شکایت خودتون رو پیش ببرین. ایشون هم یا خبر داشتن و دارن و با همدستی اینکار رو کردند یا خبر نداشتن و اشتباه کردن و اینبار براشون تجربه میشه! مثل اینه من گوشی موبایلم رو بدم مزاحم بشن بعد با اون که کاری ندارند خیر من رو میگیرن. منم در جواب بگم نمیشناختم کی بود گوشیم رو دادم!

پی نوشت: از راه قانونی حقتون رو از همین آقای نصری بگیرین.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

چه شیک و مجلسی خودتی می کشی کنار !!!میخوای دسته جمعی ما از شما معذرت بخوایم که با این اقا پول ماره گند زدید بهش ?مثل اینکه بدهکارم شدیم
    نه عزیز من شما باید پیگیر باشی.شما بدون ضمانت همکار گرفتی خودت باید جواب گو باشی ما مسئول بی دقتی شما نیستیم خودتو می کشی کنار
    با بچه حرف نمیزنی پولی که رفته علف خرس نبوده اقای به اصطلاح زرنگ

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

یعنی یکی از دوستان تحویل نگرفته ؟

این 5 تا به کی تحویل شده ؟

تماس گرفتید شهراد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    با سلام به تمام عزیزان
    ما فقط 5 تا وی پی اس توا نستیم دیروز تحویل بدیم بعد از آن دیتا سنتر اعلام خرابی بر روی پک اصلی آیپی های ما کردن که منجر به ناراحتی ما شد و ما هم در خواست کنسلی اون پک از آیپی ها را دادیم و آیپی های جدید را به صورت 1 ساله شارژ کردیم که دیگر از این مشکلات پیش نیاد
    با تشکر مدیریت ایران دیتا
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

وجدان به کل از جامعه ما رفته . . .

14. تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید

صفحه 10 از 25 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)