-
December 9th, 2013, 19:41
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
باز می گردم با ابتکاری نوین
-
تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 19:41
# ADS
-
December 19th, 2013, 00:01
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!
-
-
December 19th, 2013, 00:08
عضو انجمن
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
code_2219
گرامی
شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
شما به درگاه بانکی بنده هیچ پولی واریز نکردید و اگر مشکلی دارین از طریق payline پیگیری کنید ، اون زمانی که شما پرداخت می کردی اصلا متوجه نبودی که سیستم تیکت اصلاه به سایت اصلی ما متصل نیست ؟ بهترین گزینه صبر کنید تا ببینیم چی میشه
-
-
December 19th, 2013, 00:12
عضو دائم
سلام
امکان ارائه میکروتیک هم وجود داره؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 19th, 2013, 00:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdad.
ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!
من قولی بابت سرور ایران ندادم ، با نام منم اقدام به فروش نکرده پست اول رو بخونید ، در هر صورت اینجا نه پول به من رسیده که من بیام جواب گو باشم نه هیچی فقط همه چیز داره به نام من تموم میشه من در کل واسطه بودم این وسط مارو خام کرد که نماد بگیریم .
-
-
December 19th, 2013, 00:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
سلام
نه فروشی در کار نبوده معلوم نیست چی هست کلاه برداریه یا نه برای جلوگیری از خرید افراد سایت بسته میشه
-
-
December 19th, 2013, 00:19

نوشته اصلی توسط
viasky
سلام
-
تعداد تشکر ها از zamanian.h به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 00:20
عضو دائم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 00:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
namesis R
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
اون سایت ماله من نبوده منم یه فردی بودم که درخواست همکاری داده شده بود که پول از من باشه و کار از اون . الان من تو ارایه سرویس های خارج مشکلی ندارم ، کارو کسی دیگه کرده ، این payline باید جواب گو باشه که به هر کسی درگاه نده که اینطوری بشه ، شما اگه از درگاه خودم پرداخت میکردی که مشکلی نبود
-
-
December 19th, 2013, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
azadfalah
عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی
همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .
نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D
بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده
-
-
December 19th, 2013, 00:59

نوشته اصلی توسط
NaSRI
بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده
دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
-