والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
ویرایش توسط NaSRI : December 18th, 2013 در ساعت 23:50
ایشون تو استارته تاپیک اسم شمارو اوردن
دقیق ببینین لطفا
سایت ایران دیتا از اوایل تابستان 92 کاره خودشو در ضمینه فروش وی پی اس با مدیرت اینجانب علیرضا نصری آغاز کرد ، و طی این مدت با تلاش دوستان و لطفا خدا توانست در عرصه رقابت از دیگران پیشی بگیرد ، لذا اکنون امده ایم تا با تعرفه های و امکانت و پشتیبانی هرچه بهتر و قوی تر رضایت دوستان رو جلب نماییم
omain Name:iran-data.net
Name Server:ns1.iran-data.net
Name Server:ns2.iran-data.net
Created On:2013-09-29 15:05:29.0
Last Updated On:2013-12-05 21:03:49.0
Expiration Date:2014-09-29 15:05:29.0
Sponsoring Registrar:REALTIME REGISTER B.V.
Reseller:Realtime Register B.V.
Status:OK
Status:CLIENT_TRANSFER_PROHIBITED
Registrant ID:RP01bsHACQRSDkQ5Y5nHFXnd
Registrant Name:Alireza Nasri
Registrant Organization:Iran-data
Registrant Street1:Mashhad
Registrant Street2:Mashhad
Registrant City:Mashhad
Registrant State:Esfahan
Registrant Postal Code:1000000000
Registrant Country:IR
Registrant Phone:+98.9157338782
Registrant Fax:
Registrant Email:
دامنه هم به اسم شما ثبت شده
من نمیدونم چطور میگین وبسایت برای ایشون بوده
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایت dataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
![]()
ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 00:07
اون سایت ماله من نبوده منم یه فردی بودم که درخواست همکاری داده شده بود که پول از من باشه و کار از اون . الان من تو ارایه سرویس های خارج مشکلی ندارم ، کارو کسی دیگه کرده ، این payline باید جواب گو باشه که به هر کسی درگاه نده که اینطوری بشه ، شما اگه از درگاه خودم پرداخت میکردی که مشکلی نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)