از ovh کانادا با سرعت بالا در خدمتیم
شروع قیمت از 12000 تومان
آپتایم عالی و سرعت بالا
از ovh کانادا با سرعت بالا در خدمتیم
شروع قیمت از 12000 تومان
آپتایم عالی و سرعت بالا
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
اگر سرعت ریموت برای شما اهمیت داره اروپا بهتر هست
اما اگر به کارایی اهمیت میدید معمولا ovh از نظر هارد و پردازنده در وضعیت مطلوبی برخوردار هست
پورت هم در کمترین حالت می تونید تا 15 مگابایت دانلود داشته باشید روی سرور مجازی اگر پورت 1 باشه
اگر 100 باشه تا 4 مگابایت می تونید دانلود کنید
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از راهنماییتان ممنونم
بله البته سرعت ریموت هم برام مهمه چون استفاده دارم . از رد استیشن داشتم . راضی بودم . خیلی تمایل دارم از رد استیشن بگیرم . اما قیمتها توی یک رنج تفاوت داره . الان یکی از دوستان هست که قیمتشون نسبتا مناسبه امروز باهاشون صحبت میکنم اگه به توافق رسیدیم . ازشون خریدم میکنم . از هرتزنر آلمان هم داشتم تقریبا بدک نبود . البته توی ریموت سرعتش به رد استیشن نمیرسید . اما یه مشگل بزرگی که داشتم آی پی آلمانش بود که اذیتم میکرد .( وارد وب سایت که میشدیم باهاش زبانها آلمانی بود ) توی رد استیشن پوت 1 گیگابیت بود که حد اقل سرعتش روی حدود 30 مگابایت بود و در بهترین حالت حدود 80 مگابایت
ممنون
پینگ پایین هم اهمیت زیادی برام داره . سرور های هلند و آمریکا را نمیدونم چطوریه ؟ کدومشون حساسیت کمتری دارن مثلا به تورنت و یا ابیوز ؟
پینگ کدوم سرویس دهنده کمتر از همه هستش . و مشخصات سخت افزاریشون خوب باشه . و مشگل آی پی ( همون زبان رو نداشته باشیم )؟
ویرایش توسط hamed-pc : December 18th, 2013 در ساعت 04:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)