نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
من اصلا کاری به اين موضوع ندارم که سرور رو از کی و کجا خريدی!
ولی در مورد سرور بهتر هستش که يا مستقيم با خود ديتا سنتر کار کنيد يا بيشتر و بيشتر هزينه کنيد و يک قرار داد معتبر ببنديد و همه کارها از اجاره خود سرور گرفته تا منج اون رو به همون کسی که باهاش قرار داد بستيد بسپريد! (روش دوم رو معمولا شرکت ها و اشخاصی اجرا ميکنن که هزينه براشون مهم نيست، کيفيت کار براشون مهم هستش.)
پس برای ما که دوست داريم کم خرجتر باشه، بهتره سرور رو مستقيم از ديتا سنتر بگيريم.

اما در مورد مشکل شما!
شايد دليل لود بالا خود مجازی سازی باشه که براتون نصب کردند!
يعنی شايد خود مجازی ساز، تو حالت عادی و با اون کانفيگ، لود بالايی داشته باشه! حتما که دليل نميشه ديتا سنتر کارش رو درست انجام نداده باشه و شايد واقعا مجازی ساز مشکل داشته باشه!
و نکته دوم اينکه بهتره مشکلاتتون رو از طريق ايميل و با صبر، حل کنيد نه اينکه به پشتيبانی آنلاين فشار بياريد که همين الان درستش کنن و اينطوری!

به احتمال زياد مشکل از کانفيگ مجازی ساز هستش و بايد دوباره کانفيگ بشه و اگر هم ميگيد از اول اينطوری تحويل شما داده شده که بايد رايگان اصلاح بشه!

اينشالا مشکلتون زودتر حل بشه چون هم شما داری منطقی حرف ميزنيد هم اونطرف قضيه آدم با تجربه ای هستش!

با تشکر
علی امیری
ضمن تشکر از نظر شما دوست عزیز

دوست عزیز این شخصی که از ش خردیم خودش صاحب دیتا سنتر هست میشه گفت یا یانکه بهتر بگم سهام داره هست اونجا دیگه از این مستقیم تر که دیگه نیست

دوست عزیز من هم به همون شخص و یا بقول خودش کارشناس فنی هم گفتم هم سفارش دادم

و اما مشکل بله دوست عزیز مشکل از مجازی ساز بود که درست هم شد ولی به نظر شما دیتا سنتری که ادعای معرفترین دیتا سنتر در امریکا میکنه نباید بدونه چطور ی چی را نصب کنه وقتی مسولیت نصب چیزی به عهده گرفته وظیفه داره درست تحویل بده مهندس
کارم فنی هست !
فقط یاد گرفته کلمات قلمبه ثلمبه بگه و دهن پر کن پرفرمانس قطعات ما بالا هست لول وان هستند پریموم کوالیتی هستند و اینجرو چیزها

و نکته دوم اينکه بهتره مشکلاتتون رو از طريق ايميل و با صبر، حل کنيد نه اينکه به پشتيبانی آنلاين فشار بياريد که همين الان درستش کنن و اينطوری!
خوب نکته ای را اشاره کردین
طی صحبتی که داشتم من گفتم درست کنید گفتند باید اول هزینه بدین درصورتی که از لحضه اول این مشکل داشت
یعنی زیر بار درست کردن درصورتی رفتن که هزینه بدم بابت چی بابت چیزی که هنوز سالم تحیول نگرفتم

گفتم مانی بک بدین هنوز چند ساعت از تحویل سرور نگزشته بود یاز هم زیر بار نرفتند این هم جالبه نه
من گفتم اصلا عجلیه ندارم 1روز 2 روز 3 روز که بشه مشکلی نداره شما درست کنید بعد تحویل بدین من هم هر وقت سالم بود تحویل میگرم باز هم قبل نکردن جالبه نه یعنی هیچ گونه فشاری روش نبود دیگه 3 روز فکرکنم کافی باشه فرصتی که داه شد ولی قبول نکردن

النان میگد این کدوم دیتا سنتر وقتی متوجه بشید میفهمید که طبل توخالی بوده و ادعا در زمانی که همه چجیز خوبه من هم میتونم ادعا کنم ولی وقتی مشکل درست بشه اون وقته که میفهمیی طرفت چه کارس

به احتمال زياد مشکل از کانفيگ مجازی ساز هستش و بايد دوباره کانفيگ بشه و اگر هم ميگيد از اول اينطوری تحويل شما داده شده که بايد رايگان اصلاح بشه!
بله همانطور که گفته شد مشکل از مجازی ساز بود این قضیا همش 2 ساعت بعداز تحویل سرور بود تا وصل شدیم دیدیم مشکل داره سریع هم بهشون گفتم مشکل سر همین بود میگفتن پول بدین تا کارشناس ما برسی کنه جالبه نه