نقل قول نوشته اصلی توسط AfraWeb.net نمایش پست ها
حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
ممنون میشم شاد هم به عنوان فروشنده سرور و یا نماینده معتبر یکی از دیتا سنترها نظرتون بگید در این مورد این مدل تحویل دادن

فقط منتظر هستم تا دوستان جواب بدن اول گزاشتم همکاران موضوع را ببنید و نظرشون بگن مطمن باشید که معرفی خواهید شد

پس منتظر جواب دوستان هستم
حالبه بدونید بعدازچند ساعت من گفتم یا سالم تحویل بدین یا با اینکه مانی بک کنید که اصلا زیر بار نمیرفتند و فقط میگفتند سالمه من گفتم یا سخت افزاری یا نرم افزاری وظیفه شماست که سالم تحویل بدین میگفت سالمه اینکه یوزج بالا بخاطر کانفیگه و به ما مروبط نیست جالبه نه
من نمیدونم کسی که بلد نیست چیز ین صب کنه برای چی دست میزنه بیخود میکنه و وقتی بلد نیست اون مهندس دست بزنه

من خواستم دوستانه حل بشه ولی خودش اینطور دوست داشت دنبال حاشیه باشه الان هم تاپیک زده من هم این تاپیک زدم که بهش ثابت بشه
بعد سر حوصله اون تاپیک جواب داده خواهد شد نکته به نکته
و همانطروی که گفتم قبل بهش گفتم گرون براش تمام میشه و به اعتبار خودش لطمه میزنه ولی خودش دوست داره مثل اینکه دنبال جو و حاشیه باشه