نقل قول نوشته اصلی توسط hakimalireza نمایش پست ها
من هم در پست های قبل جواب مواردی که فرمودید رو دادم به پست های قبل مراجعه کنید
عزیز من ورشکستگی یه چیزه نداشتن توجیه اقتصادی یه چیز دیگه اس
من در بدترین حالت حتی اگه 4000 تومان هم ثبت کنم ممکنه توجیه اقتصادی برام نداشته باشه اما اصل سرمایه من (150 میلیون کمتر بیشتر) جایی نرفته و به همین دلیل ورشکست نشدم
ولی اگر هزينه 1 يا 2 اپراتور ساده رو ماهانه 480 هزار تومان پرداخت کنيد اين به اين معنی هست که ماهی 960 هزار تومان داره از سرمايه اوليه شما کم ميشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط hakimalireza نمایش پست ها
من با شرکت های دیگه ای که دامنه ثبت می کنن صحبت کردم و اونها تایید کردند که در مورد ثبت دامنه تیکتی به اونها ارسال نمیشه و اگر هم ماهی یک بار یه تیکت اینجاها ارسال شد جواب همون تیکت در قسمت "سوالات متداول" یا... هست پس نتیجه میگیرم تنها من نیستم بلکه کاربرای دیگه هم وقتی سایت رو مطالععه بکنند جواب سوالاتشون رو می گیرن
تازه بعضی از شرکت ها هم در مرحله آخر به کاربر ایمیل می زنند که از اینجا به بعد در دست ما نیست و شما باید مواردتون رو از ایرنیک پیگیری کنید
احتمالا شما دقت نکرديد. من توضيح دادم تو چه حالت هایی ممکن هست مشکل پيش بياد. اکثر اون حالت ها پيش از ثبت هست. يا بعد از پرداخت هزينه و عدم ثبت در پنل nic.
اين موارد رو چطور ميخواين پشتيبانی کنيد ؟ توضيح بديد ؟ چرا همه اش ميگيد پشتيبانی نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems
بله ثبت دامين هم پشتيبانی داره. چرا نداره. شما فکر کن پول گرفتيد بعد به هر دليلی وبسرويستون نتونست دامين رو ثبت کنه.
يا موردی که ما زياد داريم اين هست که برای دامنه هایی که تازه آزاد ميشن همزمان چندين درخواست از چندين کاربر ارسال ميشه. اگر اين کاربرا نتونن پشتيبانی و توجيه بشن و هزينه هاشون به درستی برگشت نخوره مشکل بوجود مياد.
يا مشتری مياد به جای ثبت Nic هندل در زمان ثبت دامين يک ايميلی رو ميزنه که اصلا باهاش تو Nic هم عضو نيست و بعد ميگه چرا دامين ثبت نشد.
و ....
در کل نمیدونم چرا زمانیکه من مثلاً از فراسو دامنه بخرم و ارزون بفروشم مشکلی نداره اما اگه از ایرنیک بخرم و ارزون بفروشم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ آهان فراسو پشتیبانی خیلی قوی داره و دامنه هاش بازدید بیشتری رو ساپورت میکنن
چون نماينده های Nic بايد سود معقول خودشون رو بکنن. اينکه ديگران نميتونن با هم به توافق برسن و سود خودشون رو به صورت معقول بردارن مشکل از nic نيست و بايد بين خودشون حل بشه. مثل اين موضوع که الان کسی نميتونه روی فروش هاست نظارت کنه و اين خود فروشندگان هاست هستند که بايد با هم به توافق برسن و سود خودشون رو بالا ببرن.