حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
حالا کدوم دیتا سنتر بوده . بهتر هست اگر واقعا کسی مشکلی دارد بیان بشه تا سابقه در فروم ثبت بشه تا دیگران اشتباه خرید از این فرد یا شرکت یا واسطه یا .... را نکنند
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
ممنون میشم شاد هم به عنوان فروشنده سرور و یا نماینده معتبر یکی از دیتا سنترها نظرتون بگید در این مورد این مدل تحویل دادن
فقط منتظر هستم تا دوستان جواب بدن اول گزاشتم همکاران موضوع را ببنید و نظرشون بگن مطمن باشید که معرفی خواهید شد
پس منتظر جواب دوستان هستم
حالبه بدونید بعدازچند ساعت من گفتم یا سالم تحویل بدین یا با اینکه مانی بک کنید که اصلا زیر بار نمیرفتند و فقط میگفتند سالمه من گفتم یا سخت افزاری یا نرم افزاری وظیفه شماست که سالم تحویل بدین میگفت سالمه اینکه یوزج بالا بخاطر کانفیگه و به ما مروبط نیست جالبه نه
من نمیدونم کسی که بلد نیست چیز ین صب کنه برای چی دست میزنه بیخود میکنه و وقتی بلد نیست اون مهندس دست بزنه
من خواستم دوستانه حل بشه ولی خودش اینطور دوست داشت دنبال حاشیه باشه الان هم تاپیک زده من هم این تاپیک زدم که بهش ثابت بشه
بعد سر حوصله اون تاپیک جواب داده خواهد شد نکته به نکته
و همانطروی که گفتم قبل بهش گفتم گرون براش تمام میشه و به اعتبار خودش لطمه میزنه ولی خودش دوست داره مثل اینکه دنبال جو و حاشیه باشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ما شاالله شما از 10 تا دیتا سنتر سرور میفروشید و باید بدونید تعهدات دیتا سنتر ها چی هست و ....
یه لینک براتون میزارم ببنید تا ببنید منیج و رفع مشکلات هزینه دارد مگر اینکه دیتا سنتر بیاد و بگه سرور منیج شده تحویل میدن البته نه روی مجازی سازی و وی پس اس ها فقط سرور اصلی . این لینک تبلیغ نیست و فقط جهت اشنایی شما با برخی قوانین هست
netelligent - SUPPORT - PLANS
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
بله دوست عزیز اطلاع دارم از قوانین
چندتاش اوت کردم چون جالب نبودن اینها هم النان دارم
دوست عزیز 1- سرور مجازی نبوده بلکه سرور اختصاصی بوده 300 تومن هزنش دادم
2- دوست عزیز هیچ کسی نگفت کسی کار مجانی انجام بده در صورتی که بعداز تحیول سرور بوده و زمان خورده بوده چشمم کور دندم نرم باید هزینه برسی کار شناسش بدم کارشناس که بیکار نشده بشینه برای من مجانی کار کنه
ولی یک سوال از شمات دارم من سرور از شما بخوام بگیرم موقع تحویل مشکل داشته باشه حالا چون منج نشده هست شما باید با مشکل به من تحویل بدین ممکنه این جواب بدین
ممنون میشم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خوب دیگه چون زیادی مهندس بودن این کار قبول کردن و توش موندن
اره اینطور یکه ادعا میکنند خیلی معتبر هستند تبلغاتشون گوش فلک پر کرده ولی حتی حاضر نشدن همون لحضه مانی بک بدن من حاضر شدم با 50 تومن زیر قیمت اصلی که بهم دادن باز برگشت بدن باز قبول نکردن دیگه ببین اینها چطور ی دارن کار میکنند
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
چشم عزیز خدمت شما
این شرکته
شرکت میزبانی آریا سرورز
این دیتا سنتر
WeHostWebsites)
منجرش هم جناب اقای اریا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)