جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!