-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
December 17th, 2013, 00:26
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
عزیز من رم یک گیگ 4 تا دارم وی پی اس ها همه شاکی هستند . یکی از وی پی اس های شمارو من سرجمع دوساعت نتسونتم استفاده کنم . یا درستش کنین یا هزینه وی پی اس هارو برگشت بدید
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
تعداد تشکر ها از loox2music به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:28
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
4 تومنو ریختم یه حسابم باز کردم با ایمیل mohsenmn1@gmail.com
ولی توی امکانات سایتتون دیدم ترافیک رو به پونصد گیگ محدود کردید . یعنی چی ؟؟؟ من اصلا سرور مجازی رو واسه نامحدود بودن خریدم وگرنه هاست میخریدم . تقریبا همه ی سایتهایی که وی پی اس میفروشن محدودیت ندارن مگر اینکه بیش از حد مصرف کنی
-
تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:28

نوشته اصلی توسط
viasky
طبق روش پرداخت اقدام بفرمایید
سرویس من ۱ گیگ بوده - سرویسی که الان فعاله ۵۱۲ شده - نمیخام اطلااتم پاک بشه- فقط ۱ هفته مونده از اکانت ام -این سرویس چطور ۱ گیگ میشه دوباره بدون ترکیدن سرور ؟
کدوم کد پیگیری رو بنویسم موقع پرداخت ؟
-
-
December 17th, 2013, 00:33

نوشته اصلی توسط
mniiinm
4 تومنو ریختم یه حسابم باز کردم با ایمیل
mohsenmn1@gmail.com
ولی توی امکانات سایتتون دیدم ترافیک رو به پونصد گیگ محدود کردید . یعنی چی ؟؟؟ من اصلا سرور مجازی رو واسه نامحدود بودن خریدم وگرنه هاست میخریدم . تقریبا همه ی سایتهایی که وی پی اس میفروشن محدودیت ندارن مگر اینکه بیش از حد مصرف کنی
آها در مورد محدودیت اشتباه دیده ودم . محدودیت نداره . پهنای باند رو با محدودیت اشتباه گرفتم
-
تعداد تشکر ها از mniiinm به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:34
عضو دائم
دوستان عزیز آقایان آرش عباسی و محسن محمدی نیا پرداخت شما بزرگوارن نیز تایید شد
سرویس در حال ثبت کردن اطلاعات شماست
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:39
عضو دائم
آقای امید نوبخت محبت بفرمایید آی پی سرور مورد و نظر بگید تا رسیدگی بشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:42
جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!
-
تعداد تشکر ها از azad555 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:47
-
تعداد تشکر ها از ar min به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:51
عضو دائم
پرداخت دوستان زیر هم تایید شد
Mohammad Yaamini
ar min
Nima Abachian
سپاس
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2013, 00:51

نوشته اصلی توسط
azad555
جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!
جان؟
به بنده چه مربوطه؟
-
تعداد تشکر ها از pasargad-it به دلیل پست مفید